Savner flere leger til foredrag om ME i Trondheim

4

Det meldes at det så langt bare er to påmeldte leger til foredraget med Dr. Kenny De Meirleir i Trondheim neste uke ~ den 18. november.

Dette er for dårlig!

Her har helsepersonell en unik mulighet til å møte en av verdens fremste forskere på ME, og det blir garantert også oppdatering på XMRV/MLV-retrovirus.

Her kan du lese om arrangementet på St. Olavs Hospitals hjemmesider.

Her er invitasjonen i pdf-format fra ME-foreningen.

Her er registreringsskjema for å delta på arrangementet

Håper at det kan være noen flere leger og helsepersonell som finner veien til dette arrangementet, og kjenner du som leser noen i Trondheim som jobber i helsevesenet så kan du kanskje sende denne informasjonen videre?

Pasienter, pårørende og andre er selvfølgelig også hjertelig velkommen!

Share.

About Author

4 kommentarer

  1. Rett og slett forstemmende, men dessverre ikke overraskende…! Trodde det lå i legers intreresse og mandat å oppdaterer seg innenfor faget sitt. Og med en slik kapasitet (…og ikke minst en genuin skolemedisiner) på besøk er det trist at ikke flere kjenner sin besøkelsestid i universitetsbyen Trondheim. Vet ikke om noen fremdeles ser på denne typen arrangement i regi av ME-forreninga som rene «sektmøter» dvs svært politisk ukorrekte for en leger….I andre deler av yrkeslivet ligger kompetanseheving og faglig oppdateringe nærmest innenfor arbeidsinstruksen. Dette er i beste fall fryktelig arrogant og bevisstløst overfor ei voksende gruppe brukere av legetjenester ; nemlig ME-pasientene. Hva er grunnen til dette fraværet av engasjement og ikke minst faglig nysgjerrighet…?

  2. Pingback: Tweets that mention Savner flere leger til foredrag om ME i Trondheim | ~SerendipityCat~ -- Topsy.com

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.