Blogganbefaling: «Samfunnet som forsvant og veien tilbake – om sykdom og internett»

2

I dag begynner jeg dagen med fyr på peisen, smørbrød med roastbiff og en kjæreste som sitter og ser engasjert på Formel 1-løp mens jeg surfer blogger og leker med bilder. 🙂 Akkurat her og nå, etter en faktisk god natts søvn, kjenner jeg at jeg har det veldig godt. Det er deilig!

Jeg vil begynne dagen med å anbefale et blogginnlegg! Bloggen «Kattene mine lager engler i sneen» er alltid på favoritt-lista mi, og i dag anbefaler jeg innlegget «Samfunnet som forsvant og veien tilbake – om sykdom og internett». Det griper rett inn i tidligere diskusjoner om langvarige og kronisk sykes samfunnsdeltagelse via internett, bruk av internett til mikropolitisk arbeid og refleksjoner om livsverdighet og livskvalitet når man ikke kan delta i samfunnet på «vanlig» måte.

Noen mener at vi:
(…)
– har for lett for å hive oss på “alleslags kurer” vi hører om på nett
– ikke er kritiske nok til “alleslags kurer” vi hører om på nett
– ikke prøver nok for å bli frisk – det finnes jo alleslags kurer (bare se på nett)

Les og delta i diskusjonen!

Share.

About Author

2 kommentarer

 1. Tusen takk for kommentar og at du anbefaler innlegget mitt, Serendipity. Det er fyr på peisen og snøstorm her. Nå kommer tydeligvis vinteren i Selbu i hvertfall.
  *brrr*

  • Snøstorm ja, såpass!! *Hutre*

   Glemmer jo rent at jeg har flyttet fra Trøndelag, her har vi så vidt hatt et bittelite snøfall enda. Men det kommer nok!

   Hold varmen og god helg videre! 🙂

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.