Haidykking på Bahamas

6

I begynnelsen av oktober var vi invitert på en tur til Bahamas, men jeg er selvfølgelig for sjuk til å dra noe sted. Så jeg sendte mannen avgårde ~ det er jo ikke meningen at han skal slutte å oppleve ting selv om jeg er syk! Alene ble han ikke uansett, det var i regi av hans jobb og mange folk han kjente.

Men høydepunktet var selvfølgelig å dykke med haier! Han var blant annet med på haimating, og jeg har fått lov til å vise dere noen bilder. Skremmende, synes jeg, men også veldig, veldig fascinerende!

Først er det bare noen haier, av typen grå revhai.

Men så kommer det noen flere… Dette er en fast plass de bruker å mate haiene på.

Og nærme nok kommer de også! Litt fordi min kjære selvfølgelig ikke skal sitte sammen med de andre tilskuerene i sirkelen og se på, neida, her skal det filmes og tas bilder nesten oppå matboksen. Der dykkerne med brynjer sitter, der sitter min kjære bare 2 meter unna…. i shorts.

På ett tidspunkt var det faktisk en hai som kom så nærme at den slo dykkermaska av min kjære med halen.

Her er en av dykkerne fra Stuart Cove’s som faktisk holder en hai!

Neste bilde kunne egentlig hatt tittelen «Omsvermet».

Hei hei, her er jeg!

Share.

About Author

6 kommentarer

 1. Pingback: Video av haimating | ~SerendipityCat~

 2. Pingback: Tweets that mention Haidykking på Bahamas | ~SerendipityCat~ -- Topsy.com

  • Ja, jeg skjønner ikke at han ikke ble vettskremt! 🙂 Nå har jeg riktignok sett hai selv, men dog på avstand.

   Det var visst enkelte der som ble så skremt at de måtte hjelpes bort og opp av vannet.

   Ikke en aktivitet for sarte sjeler!

   • Uff, stakkers dem! Er jeg redd jeg kunne endt opp i den gruppa… Ellers maa jeg jo si at for et bra opplegg av jobben til mannen din! Bahamas slaar teambuilding i nordmarka, liksom!

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.