Topp fem kommentatorer ~ Oktober

12

Jeg prøvde å sette høsten på pause en solrik og fargesprakende dag i september, men det ser ut til at jeg har mislyktes totalt, for nå har jaggu oktober også flydd forbi!

En relativt rolig måned her på bloggen, men litt aktivitet har det blitt og det er på sin plass å hylle de fem mest aktive kommentatorene i oktober 2010!

 1. Bell4trix
 2. Irene
 3. Martha
 4. Lothiane
 5. Krikkert

Javisst, Krikkert har kommet tilbake etter at han falt ut av lista sist måned! Nå spørs det om vi får til noen livlige diskusjoner i løpet av november, og hva det vil gjøre med plasseringen!

Som vanlig har jeg en virtuell premie å by på ~  denne gangen tar vi et lite te/kaffeslabberas med noen skumle cupcakes!

Ha en fortreffelig november!


Share.

About Author

12 kommentarer

 1. Åh, skumle kaker altså, hihi – de var tøffe! Tar gjerne både litt kaffe og te jeg;)
  Og grattis med ny og flott side!
  Klem Martha

 2. Number Uno! Si si si! 😉 *Danse seiersdansen*
  Weeeee….Jeg som har vært så sløv synes jeg selv. Men tydeligvis lokker du mere ord ut av meg enn jeg vet! Må være Steike bra blogg da sjø! 😉 😉 😉

  Ohhh…..Muffins!!!!!! Snazent! 😀

  KleM`KleM

 3. Ja,glemte å si at bloggen var fin! Liker headeren veldig godt. Men uvant med to rader med innlegg…Blir vel godt vant iløpet av kort tid! Elsker fargen! <3

  • Tusen takk 🙂 Dette er et litt mer avansert oppsett enn jeg hadde før, og jeg synes magasin-layouten gjør seg med plass til flere artikler på forsida. Den nyeste saken er uansett alltid øverst. Vi får se om jeg trives med det etter hvert.

   Var vel ikke noen overraskelse at jeg valgte lilla da! 😀

 4. Uff jeg vinner aldri! Tror jo jeg er ganske aktiv men klarer ikke aa hamle opp med forsteplassen! 🙂 Naa skal jeg virkelig skjerpe meg i november! (Men jeg ser ikke hvor kommentartelleren har blitt av?)

  • Kommentartelleren på sida er midlertidig ute av drift, jeg må sette den opp på nytt med nytt tema. 🙂
   Så spørs det om jeg skal la den vise siste måned, hele året, en uke av gangen… vi får se!

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.