Blogganbefaling: Pernille Nylehn

9

Dette er altså et svært sammensatt bilde. Og det er i hvert fall ikke 650,000 slabbedasker som ikke gidder å jobbe.

Jeg blir alltid så glad når jeg finner bloggere som klarer å få noe ut av tallenes tale og stå i mot de mytene man forsøker å skape om oss som av en eller annen grunn er (midlertidig) utenfor arbeidslivet.

Pernille Nyhlen skriver: Løgn, forbannet løgn og statistikk

Share.

About Author

9 kommentarer

 1. Pingback: Tweets that mention ~SerendipityCat~ » Blogganbefaling: Pernille Nyhlen -- Topsy.com

 2. Tusen takk! Man trenger en sånn realitycheck innimellom. Blir så oppgitt/sliten/lei av denne debatten. Er man syk så er man syk, kan de ikke finne noe annet å mase om liksom! Hadde jeg kunna fiksa meg selv ville jeg gjort det tvert. Vil det til og med så mye at jeg bruker masse penger jeg ikke har på behandling! Nei, stapp statistikk-kunnskapene en viss plass og finn noe annet nå! Nok er nok! :p

  Tusen takk til Pernille! <3 Og KleM til deg som deler! <3

 3. Saa bra at noen tar seg tid til aa dykke ned i tallene og finne ut hva bakhistorien er, i stedet for aa bare bruke dem til tabloide overskrifter… Det maa vaere fryktelig slitsomt aa stadig bli mistenkliggjort av gud og hvermansen…

 4. Dette er kjempeviktig – og utrolig flott at det kommer noen fram som ikke bare nikker og jatter med de løgnene vi blir servert.

  Det forferdelige er at myndighetene er i ferd med å gjøre store forandringer ift trygdeytelsene, basert på disse løgnene om at antall trygdede bare øker. Det vil ramme de svakeste i samfunnet vårt, selv om det ikke er nødvendig. Det er skammelig, uverdig og virkelig ikke noen fin måte å behandle folk som allerede ligger nede på. Greit nok at man kan klare seg en stund om det gjelder midlertidig arbeidsløshet og sykdom som varer noen uker. Men for de som ikke har noen mulighet til å komme seg tilbake i arbeidslivet, så vil dette gjøre livet deres mye vanskeligere.

 5. Hei SerendipityCat,

  Flott at du poster linker til slike oppløftende blogger! Det gjør meg positiv og glad innimellom alt det negative jeg leser om sykemeldte, trygdede og ME-syke. Jeg har veldig lyst til å gjøre helseministeren, andre politikere og jornalister oppmerksom på denne bloggen og andre liknende blogginnlegg – er det noen som vet hvordan man kan gjøre dette? Hvis vi er mange som sender linker til slike blogginnlegg kan vi kanskje skape en videre debatt rundt dette? Jeg vil gjerne bidra til det 🙂

 6. Terrific blog post, nevertheless, I’d been curious about in the event you might produce some litte more on this specific issue? I might end up being fairly relieved any time you could very well sophisticated more. Thx!

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.