Når man endelig kommer seg ut

13

Jeg er vel i overkant ivrig etter å dokumentere når jeg endelig kommer meg ut av huset for å gjøre noe annet enn å dra til legen. Det er kanskje ikke så rart? 🙂

Høstfarger i bakgården

Etter å ha vært inne med feber og smerter i 2 måneder, er trangen til å komme seg ut og «gjøre noe» så stort at man nærmest begynner å sikle hver gang man ser ut vinduet. Når jeg nå endelig kjenner at feberen letter litt, er det selvfølgelig å se folk og gjøre noe annet enn å ligge hjemme som står høyt oppe på lista.

I dag ble det lunsj på Aker Brygge med min kjære!

Det er så mange fine steder å gå på Aker Brygge, men vi liker oss veldig godt på Beach Club da.

BLT!!

BHer på rekke og rad

Skyggedamen


Share.

About Author

13 kommentarer

 1. Så artig at du tar bilder på din vei ut, det var en veldig god ídé igrunnen. Du har øye for detaljer, og kreativ til 1000 er du jo helt tydelig! Kjempegøy å se!;) Og så har de _veldig_ god mat på Beach Club! 😉

 2. @Martha
  Tusen takk! 😀

  Hehe, ja jeg har en sånn plugin som lister opp de som har hatt flest kommentarer siste uke (ny runde hver mandag). Hver måned har jeg også en liten hyllest til de som har vært aktive kommentatorer i måneden som gikk. Moro for mor. 🙂

 3. upsann, meg igjen.. Jeg bare kom på at du spurte meg om noe i dag på Twitter ang. testene i nydalen. Og så kom jeg på at jeg skrev en post i dag på bloggen min om tanker ift. det å teste negativt eller positivt på XMRV-testen og venting på svaret. Og så fikk jeg så lyst til å linke til den sånn i tilfelle du – eller andre – hadde lyst til å lese? Du kan gjerne ta vekk dette om jeg bryter god nett-etikette. (har sett andre linke på denne måten, men er litt usikker på hva som er «god tone»)
  http://marthashave.wordpress.com/2010/10/12/mens-vi-venter-pa-resultatet-av-xmrvmlv-testene

 4. @Martha
  Heia! 😀 Det er bare fint at du legger inn linker i kommentarfeltet, så lenge det er relevant synes de aller, aller fleste bloggere at det er kjempegreit – det er min erfaring i hvertfall! 🙂
  Nå skal jeg stikke over til deg og lese – venter jo også spent på svar…

 5. Jeg får ikke reply-knappen på det siste innlegget ditt til å virke, alt bare henger her hos meg nå.. Men ville bare si at da er du akkurat lik meg, for sånt er jo kjempemoro! 😉

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.