OPI Swiss Collection – Del 1

9

Det blir mye neglelakk om dagen – i dag var min kjære på postkontoret og hentet en pakke til meg fra nailetc.com med OPI Swiss Collection! Tror ikke jeg har omtalt denne noe særlig her før, men det er mange flotte høstfarger!

Siden kolleksjonen består av både kremfarger og shimmerfarger, har jeg tatt for meg kremfargene først.

~ I’m Suzi & I’m A Chocoholic ~ From A To Z-urich ~ Color So Hot It Berns ~ Just A Little Rösti At This ~ William Tell Me About OPI ~ Ski Teal We Drop ~

SÅ har jeg faktisk gjort et lite forsøk på swatches, noe jeg overhodet ikke er god på, da jeg kliner altfor mye og vanligvis sitter og retter og piller lenge etterpå for å bli fornøyd! Men nå har jeg fått instruksjoner av Line og prøvd meg litt frem, og her er mitt resultat:

Fra venstre:

Color So Hot It Berns: Knall rød, skikkelig sveitser-flagg-rød! Ble først litt for oransje på bildet, så jeg justerte det litt for å stemme med virkeligheten. Ligner dessverre mye jeg har fra før, og nå er det snart på tide at jeg skjønner at jeg ikke kommer til å bruke knall røde neglelakker så mye!

I’m Suzi & I’m A Chocoholic: Denne er en brunrød-farge, litt mer rød enn bildet viser. Kan du forestille deg en sjokoladerød farge? I så fall stemmer denne :-D.

From A To Z-urich: En medium bær-rød farge, faktisk ganske flott. Ligner en del på noe jeg har tidligere fra Barcelonakolleksjonen til OPI, for dem som husker den. Ganske nøytral, så denne kan fint bli en hverdagslakk.

Just A Little Rösti At This: Kan ved første øyekast ligne veldig på den forrige, men er hakket mørkere og dypere, mer vin-aktig.

…og så av med disse og på med de to siste kremfargene! Ble ikke så veldig mange bra bilder her, så dere får nøye dere med dette:

William Tell Me About OPI: Mørk aubergine-farge, eller mørke-lilla som jeg også ville sagt. Helt ok, men jeg bruker vanligvis ikke så mørke farger.

Ski Teal We Drop: Er litt mørkere enn bildet viser, og en ganske spennende farge faktisk.

Jeg ser jo at jeg burde hatt bare én farge per bilde, men herregud jeg har jo ikke tålmodighet til å lakke neglene 12 ganger i dag… Mer proffe swatches av denne kolleksjonen finner du på alizarine claws!

Sånn – da blir selvfølgelig neste post om shimmer- og glitter-lakkene i pakken! 😀

Share.

About Author

9 kommentarer

 1. Nå vet jeg hvorfor jeg bestilte bare 3 fra kolleksjonen der, kun Ski Teal We Drop som «snakker» til meg av de der.. (og den har jeg selvsagt kjøpt)
  FLINK til å swatche er du!!!

 2. @Line C
  Åh, takk skjønne du!! 😀

  Jeg vil si at mye i denne kolleksjonen, spesielt når det gjelder krem-delen, er for likt for eksempel Spain-kolleksjonen (ikke Barcelona, som jeg skrev tidligere), til at det egentlig blir noe særlig spennende.

  Men nå er jeg i gang med glitter/shimmer-delen. 🙂 Der er det et par godbiter!

 3. Pingback: ~SerendipityCat~ » OPI Swiss Collection – Del 2

 4. Pingback: Tweets that mention ~SerendipityCat~ » OPI Swiss Collection – Del 1 -- Topsy.com

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.