Glam, glitter og masse farger – OPI Burlesque

7

OPI kommer senere i høst med en kolleksjon kalt Burlesque i forbindelse med en film ved samme navn – forøvrig med Christina Aguilera, for den som liker henne.

Aguilera eller ei, dette er en kolleksjon for den som virkelig vil ha glam og glitter!!

For meg som ikke egentlig er så veldig glad i glitternegler er det ikke egentliig så mye å hente i denne kolleksjonen, men hva synes du? Er det glamorøst, eller blir det litt «over the top» med alt glitteret?

Kolleksjonen kan forhåndsbestilles fra nailetc.com, for den som ønsker det.

Share.

About Author

7 kommentarer

 1. Blir litt for mye glitter for meg også! Syns det fort kan veksle mellom «harry» og «fjortis» med glitternegler;) Men de 3 øverst til høyre og de 3 nederst til høyre var ikke så «halvgalne.» Har selv nettopp blitt veldig hekta på neglelakk, og merker fort at lysten på flere melder seg, og det blir ikke bedre av slike innlegg som dette!;)

 2. @Maria
  Hehe, når man først er hekta er det vanskelig å komme unna 😉
  Ja, de kremede var ikke så verst synes jeg heller. Men ikke spennende nok til at jeg bestiller dem denne gangen. Tross alt har jeg nettopp hatt en liten opptelling her som… eh… jah. 😀

 3. Glitrende negler kan være fint, men det tipper fort over og blir for mye. Noen av de var likevel fine, men tror jeg styrer unna. De glitterlakkene jeg har synes jeg er vanskeligere å fjerne enn de vanlige, noe som er et stort minus når frøkna på 8 har svingt penselen høyt og lavt i sine forsøk på glaserte negler som det heter her.

 4. @fru storlien
  Hehehe, små frøkner har stor sans for glitteret da!»Glaserte negler» hehe 😀 Men det er et herk å fjerne, det har du rett i. Gnikking og gnuing med bomullsdotten til fingra snart detter av!

  Jeg er gått mer bort fra glitterlakker og over til shimmer-lakker jeg nå. 🙂

 5. Jeg er kjempeklar for disse, kjenner jeg! Og jeg kjenner at jeg blir litt overrasket over at jeg får lyst på en oransje lakk. Det har aldri skjedd før. (Og mens vi snakker om OPI… Jeg blir aldri ferdig med å sikle på suede-lakkene, jeg syns de er nydelige! Synd de er så ugreie å få tak i, særlig for oss som liker å se på ting i butikk før vi kjøper dem.)

 6. naturally like your web site but you need to check the spelling on quite a few of your posts. Several of them are rife with spelling problems and I in finding it very bothersome to inform the reality nevertheless I will surely come again again.

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.