Trøsteneglelakk – Chanel 509 Paradoxal <3

15

Chanel Fall 2010 – Les Contrastes

Nå er hysteriet rundt Chanel Vernis 505 fra i fjor glemt, høstens makeupkolleksjoner er nemlig i butikk!! Skal man dømme etter bildene blir det mye sotede øyer og lyse lepper.. i hvertfall fra Chanel!

Jeg fikk en hyggelig telefon fra Esthetique på Aker Brygge, som har blitt min faste «leverandør». Der er de så hyggelige og servicevennlige, og det er et senter jeg kan dra på fordi det er relativt rolig der. Men de ringte meg altså i forrige uke (tror jeg? litt dårlig hukommelse her…) for å fortelle meg at hadde de fått Chanel-varene og det var bare å komme og hente min reserverte Chanel 509 Paradoxal.

Det var veldig gøy, for jeg fikk være med og snuse oppi eskene midt i utpakkingen, allerede før de hadde fått displayene på plass. Det er nok fortsatt noen flere godbiter jeg skal tilbake og snuse på – kanskje allerede til helga?? Men nå over til det viktigste – ny neglelakk!!

Dette er jo midt i blinken for meg som elsker alt lilla!! Fargen er en dyp lilla, men med litt grått og muldvarp-toner i seg. Den har et fint og diskré skimmer, som gjør at fargen oppleves forskjellig i ulike lyssettinger. Den har mindre skimmer enn det ser ut til når den er i flasken!  Jeg prøvde den så vidt her om dagen, og da synes jeg den vekslet fra mørk lavendel til nesten lilla-sort og grålilla, avhengig av lyset.

Lakken er lett å lekke, og to tynne lag holder for å få en flott, dekkende farge.

Om jeg ville brukt ett ord for å beskrive denne er det sofistikert.

Ja, og «trøsteneglelakk» er noe jeg kaller den fordi den ble en trøstende avslutning på en litt dum dag.. 🙂

Jeg har ikke tatt noen bilder av egne negler, men har funnet noen swatches til dere som det går an å se på. (Klikk på bildet og du kommer til den relevante posten.)

Swatches @ nailstah.com


Swatches @ temptalia.com

Share.

About Author

15 kommentarer

 1. Ser kjempefin ut! Hadde aldri brukt lilla neglelakk foer jeg leste denne bloggen, men naa har jeg hatt det paa taerne noen ganger og tror jeg er klar for aa ta det paa fingerneglene ogsaa!!

 2. Den ser smashing ut! Jeg kjørte forbi Gimle parfymeri på fredag, og da hadde de et stort skilt utenfor bare for å fortelle at de hadde fått inn denne 😀 Jeg har lyst på en sjokoladebrun lakk med gullglitter etter å ha sett det på en modell på et bilde i et blad… Selv om jeg ikke egentlig er så pro glitter. Noen som vet om en?

 3. @Alt godt
  Hehe, spørs det! Virker som om damene på parfymeriet synes det er veldig gøy med interessen i alle fall 🙂

  @beamer
  Sjekkes ut just nu! Butter London er et merke jeg ikke har prøvd før, interessant!

  @kitty
  Sjokoladebrun med gullglitter…hm… jeg mener faktisk at jeg har noen brune med glitter, kan det ha vært fra OPIs julekolleksjon i fjor eller noe liknende? (Skal sjekke beholdningen her og se om jeg har noen forslag!)

 4. Pls do! Selv har jeg forresten en gammel Sephora by OPI Metro Chic som var så hot for et par år siden, og som i virkeligheten ser helt lik ut som 505. Så da slapp jeg å obsesse over Chanel sin variant 🙂

 5. @kitty Hahah, og OPI har også en annen som er veldig lik, så mange bestilte den også, da det ikke var mulig å få tak i Chanel 505. Det er jo som regel slik, at man vil kunne finne noe som ligner veldig!

 6. Pingback: ~SerendipityCat~ » Oppmuntrings-øyenskygge! (Chanel Enigma)

 7. Pingback: Topp Ti Kommentatorer i 2010!! | ~SerendipityCat~

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.