Solbriller overlever ikke flystyrt

14

Siden jeg har hatt mye hviletid den siste måneden, måtte jeg finne meg noe å se på. Og det er jo så mange gode serier der ute, men valget falt på LOST, mye fordi jeg snakket med en dykkerinstruktør om denne serien og han fant det litt komisk å sitte og se på den mens han selv nærmest var «isolert» på en øy i Maldivene.

Men i alle fall, jeg har sett mye LOST og det er en ting som slår meg. Det har sikkert blitt påpekt hundre ganger før, men nå sier jeg det også.

Det er ingen solbriller som overlever en flystyrt!

Jeg mener, de fløy fra Sydney – relativt solrik plass eller? Og skulle til LA – også ganske pent vær? Og etter styrten fant de selvfølgelig alt mulig i bagasjen som de trengte for å kunne overleve – antibiotika og sprit og graviditetstester og pornoblader.

Men ingen solbriller!!

Eller har du sett noen i LOST som går rundt på stranda der med solbriller??

Er det ikke litt merkelig?

Share.

About Author

14 kommentarer

 1. Må dessverre korrigere det der med pent vær i Los Angeles; så langt i år har vi hatt så mye gråvær at vi setter Namsos i skyggen (nei forresten, solen skinner sikkert der).

  Hvis mennesker, graviditetstester og sprit overlever en flystyrt, ville nok solbriller overlevd også. Men det er kanskje mulig at alle ombord tilfeldigvis glemte av solbrillene sine den dagen? Eller at de lot dem være hjemme fordi de skulle kjøpe noen kulere til lavere priser i LA?
  Eller kanskje tv-studioet ikke fikk til noen sponsoravtale med solbrilleprodusenter?
  Tror nok det siste er mer sannsynlig…

 2. Det er ikkje alltid fint vér i LA og talet på soltimar varierer og etter kor i byen ein bur. Men, mi personlege erfaring frå både Sydney og LA er at det ganske ofte er solbrillevér i desse to byane, iallfall når ein samanlikningar med mitt heimlege Bergen. Utruleg nok så brukar vi solbriller her og innimellom regnbygene, så på eit fly mellom Sydney og LA burde det vere nokre par. Trur nok mest på manglande solbrilleavtale eller kanskje det var nokre nye og forvirrande sikkerheitsreglar på plass denne dagen?

 3. HeHe, bra du er observant! Takk for at du var innom bloggen min med tips. Nysgjerrig og sjokoglad som jeg er, hadde det vært artig og prøvd din favorittsjokolade.

  Ha en god dag! 🙂

 4. *ler*
  (se, nå fikk du meg til å le!)
  Det har jeg faktisk ikke tenkt på! Jeg så ikke ferdig Lost (er den i det hele tatt ferdig?), så jeg tror jeg skal finne ut hvor jeg var, og ta fatt – og lete etter solbriller. 😉
  Ha en fin dag!

 5. Som solbrilleavhengig, (når jeg kjøpte nye så protesterte optikeren, de glassene jeg ville ha var så mørkte at de solgte de kun til blinde), så må jeg få skyte inn at en bruker solbriller også når det regner. Regnsol er ekkelt nemlig, stygg refleks og greier.

  Jeg tror at solbrillene har gått i oppløsning og blitt til den onde sorte sky-ormen.. (kremt, så bare noen episoder av 1. episode)

  Og ellers går definitivt prisen for dagens lengste setning til meg 😉

 6. @anne – moseplassen
  Hehe, jeg er kommet til sesong 5 nå snart og venter fortsatt på å finne ut hva denne sorte sky-ormen er!!

  😀

  Forøvrig enig i at solbriller er standard uavhengig av skydekke. Veldig greit for eksempel inne på Coop-en nedenfor oss som har VELDIG sterke lys i taket….

 7. Synes å huske at Sharon muligens hadde solbriller i de første episodene?? (eller var det solkrem??) En hel del briller overlevde i allefall styrten, Jack hadde flere i en eske. I en episode drev de å sveisa sammen et par til Sawyer som viste seg å ha forskjellig styrke på øynene;) Men siden det hadde rett og slett sett ganske teit ut…så droppa de vel hele solbrillegreia. Husker forøvrig BigBrother hvor ALLE hadde solbriller…..:O

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.