Blogganbefaling: «What iPads Did To My Family»

4

Jeg vet at jeg sendte ut denne anbefalingen både på Twitter og Facebook i går, men jeg synes den var såpass talende at den er verdt å ta vare på i bloggen også. (Ja, det hender jeg bruker min egen blogg som hukommelse nemlig. :-))

I posten What iPads Did To My Family, beskriver en av topplederne i EMC hvordan det gikk da iPaden kom i hus – og alle forelsket seg i den. Litt sånn som hos oss!

Within four hours, my wife was playing with the photo app, and sending pictures to people — she’d be meaning to do so for a while.  Tap, tap, tap.  She was doing that from the back porch with a frosty adult beverage to complement the activity.

She was smiling.

Share.

About Author

4 kommentarer

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.