Uvirkelighetsfølelse

14

Iru Fushi, Maldivene

Nå, over en måned senere, er det helt uvirkelig å tenke tilbake på. At vi har gått her. At jeg har kjent disse bølgeskvulpene over tærne mens jeg har strukket nakken bakover for å se opp mot toppen av palmene. Er det sant? Var vi virkelig der? 😀

Hvorfor BLE vi ikke bare igjen der!? 😀

Jeg har jo tenkt på at jeg skulle blogge om bryllupsreisen, men det er så stort og jeg aner ikke hvordan jeg skal få fortalt om det, og jeg har over tre tusen bilder (!!) her som jeg kunne ha lagt ut fra vår drømmereise. Det kommer kanskje noe etter hvert? Et drypp med en historie?

Disse palmene kalte Mannen for «klisjépalmene». Det er fordi de ligner altfor mye på et postkort fra en sånn tropisk sydhavsøy, og jeg tror samtlige av besøkende på øya var og tok bilder av hverandre i/på/ved de palmene. 🙂 Det var faktisk så jeg måtte overtale ham til å ta et klisjébilde av meg der siste dagen!!

Men vakre var de!

Share.

About Author

14 kommentarer

 1. Ja, men du så vakkert klisjéer kan være 😀
  Nydelig Cat – og kos deg med minnene 😀
  Fortsatt god hvile min venn!
  Varm klem fra Lokki

 2. @Lokki
  Åja, det er jo en grunn til at de er blitt klisjeer også!! 😀 Faktisk!!

  Tusen takk for varm hilsen og god klem Lokki, her går det faktisk fremover.. i sneglefart! Kanskje ikke så lett å se for den som står utenfor, men merkbart er det jo likevel!

  En stor klem og en god avslutning på søndagskvelden til deg kjære!

 3. Hvorfor du ikke bare ble der? Fordi det er noe som heter «her», og uten «her» blir «der» meningsløs. Dessuten har de dårlig nettforbindelse på sandstrender med klisjépalmer.

 4. @Geir
  Det har de…ENORMT treg nettforbindelse. Men kjærligheten til klisjépalmene, mangoen og dykkingen…kunne den ha trumfet kjærligheten til internett på et vis..? Et stooort spørsmål det der…

  Relativt dårlig med jobbmuligheter var det visst også der da, og jeg fikk visst ikke bare si at «herved er denne vannvillaen min og alle tjenester for meg gratis til evig tid».

  Dårlig gjort.

 5. Det er jo bare et helt nydelig bilde! Ikke rart folk vil ta bilde der! Og naar det gjelder «her» og «der» synes jeg Geir sier det veldig bra! Og uten hverdag blir jo ikke ferie saa spennende? Selv om jeg selv ofte har tenkt paa aa drive en liten strandbar et sted i Latin-Amerika…

 6. Ikke bare dårlig gjort. Jeg syns det suger skikkelig, på tross av et kort forsøk på å representere fornuften der. Gi meg den bungalowen nå, med en gang!

 7. hello!,I really like your writing very so much! proportion we be in contact extra approximately your post on AOL? I need an expert in this house to unravel my problem. Maybe that’s you! Having a look forward to see you.

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.