Du drikker for mye!

3

For en stund tilbake ble jeg kontaktet av NRK Puls i forbindelse med at de ville gjøre et innslag på det å si fra til venner som drikker for mye.

I går fikk jeg en hyggelig mail fra journalisten, om at de hadde fått tak i informanter og at innslaget ville bli sendt på NRK Puls i går. Dessverre fikk jeg det ikke med meg, men du kan lese saken her, og jeg skal legge ut link hvis jeg finner saken på nett-tv.

Share.

About Author

3 kommentarer

  1. jeg så innslaget. tankevekkende. kan vel egentlig prise meg lykkelig over å ikke ha venner eller slekt som drikker for mye.

  2. @bodil
    Nå som jeg har vært nesten avholds i noen år har jeg fått et annet forhold til det. Synes det er ekkelt når folk blir fulle og jeg ser så godt hvordan de forandrer personlighet. Det er liksom ikke min arena lenger..

  3. Før pleide jeg å gå en del ut på byen med venner, selv om jeg er avholds. Men nå har jeg nesten aldri lyst til å gå ut, for jeg føler at jeg blir så sliten av fulle mennesker. Jeg kan fint danse seks timer i strekk og føle meg opplagt, mens to timer med fulle mennesker sliter meg fullstendig ut. Skjønner ikke at folk orker holde på sånn, spesielt med tanke på hvordan formen er dagen etter.

    En venninne av meg drikker ofte altfor mye, og jeg synes det er skremmende å se hvor voldsomt hun endrer seg når hun er full: Blir sint på alle og alt, sårer andre mennesker. Jeg tok opp det med henne en gang og hun skjerpet seg en kort stund før hun dessverre falt tilbake i gamle vaner…

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.