About Author

7 kommentarer

 1. Pingback: Tweets that mention Blogg~: Beste "Out Of Office"-meldingen! -- Topsy.com

 2. Fantastisk! Dessverre er det vel de faerreste av oss som kan kopiere den, det er jo ikke saa mange sjefer som ville sett pent paa det!

 3. Jeg skal paa ferie f.o.m. i morgen (hurra!) og sjefen har allerede spurt mange ganger om jeg kommer til aa sjekke email mens jeg er borte. (Vanligvis respekterer han folks ferier men akkurat naa er det litt mye som skjer.) Jeg har sagt ja, men i ordets videste betydning – jeg kommer til aa lese epost men ikke gjore saa mye med dem! 🙂

  (Jeg sa vel her paa bloggen en gang at jeg ikke var saa opptatt av tekniske dingser men naa har jeg bestilt en knall rod Dell Mini10 og den ankommer i dag, hurra! Har lenge hatt lyst paa en netbook og da laptopen min dode en brutal dod tenkte jeg at naa var det paa tide. Det kostet 40 dollar ekstra for aa faa rod (av de gaar bare 5 dollar til AIDS-prosjekter) men det var det verdt! 🙂 Saa naa gleder jeg meg veldig til den kommer!!)

 4. @Irene
  Uuuuh, gratulerer med ny netbook da!! Det er jo SÅ artig med nye dingser!!

  Hehe, liker innstillingen din til mailer i ferien. Jeg synes det er en uting at det blir forventet at medarbeidere skal være tilgjengelig på mail i ferien. Det er en GRUNN til at vi skal ha fri!! Det skjer alltid noe som noen synes er veldig viktig, uansett..

  God ferie da!!

 5. Dingsen kom og den er nydelig!! Skinnende rod (som en neglelakk ville kanskje du sagt?) Den blir fin folge paa flyet i morgen.

 6. Really nice post. I not too long ago found your blog as well as wished to point out that I have genuinely cherished searching the blog web-site articles. All factors regarded as I’ll be subscribing towards the feed and I we do hope you make once once again swiftly!

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.