Dagens Delikatesser

6

Mmmm…slik en nydelig vårdag vi har hatt her i Oslo i dag!! Jeg er gressenke siden min kjære har stukket av til Las Vegas for å «jobbe», og benytter tida til å få gjort bryllupsplanlegging og møte litt folk. Vel, i hvertfall i dag da, så får vi se hvordan formen holder! 😀

Men i dag ble det altså en deilig tur ut, og ferden gikk til Aker Brygge hvor jeg møtte min kjære venninne og forlover H for en skravlelunsj på Olivia. Jeg vet ikke om jeg har skrevet noe pent om Olivia før, men det burde jeg i så fall gjøre for her har de både god mat og hyggelig service. Det fylles fort opp på en solrik dag, og jeg var glad vi hadde bestilt bord! Før vi var ferdige med å spise strakk køen seg mange meter ut over brygga.

Jeg spiste Pizza Carpaccio, som jeg har smakt her tidligere og den var like god i dag også!

En deilig salat med tomater, mozzarella og focaccia falt også i smak!!

Måltidet ble avsluttet med en kopp kaffe og en dessert ~ balsamicomarinerte jordbær med mascarponekrem. Himmelsk!! Og deilig å innta årets første jordbær på brygga! Riktignok litt «kaldtrekk» i lufta enda, så ha litt mer enn t-skjorte. Men deilig, deilig. Jeg har trua nå! 😀

For å toppe dagen ble det med en bukett med fargesprakende tulipaner hjem. De skal få stå på salongbordet og lyse og stråle og gjøre meg i godt humør i mange dager.

Nå må jeg bare finne igjen skilpadda, han fikk ut og gå litt og vips så hadde han gjemt seg et sted! Lille knerten… nå må mor ned på kne og lete i alle kriker og kroker!

Ha en fortsatt god helg da dere!

Share.

About Author

6 kommentarer

  1. Pingback: Tweets that mention ~SerendipityCat~ » Dagens Delikatesser -- Topsy.com

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.