Etterslep

8

Jeg lar blikket fare oppover og nedover i RSS-leseren, plukker meg ut en blogg her og der, lenge siden jeg har lest noe. Gått glipp av alle debattene, kommenterer på gamle innlegg. Det skjer så mye, går ikke an å henge med.

Først når feberen har roet seg og infeksjonsfølelsen begynner å forlate kroppen kan hodet fungerer igjen, forhåpentligvis snart.

I mellomtiden skumleser jeg blogger. Fine folk, disse bloggerne.

Share.

About Author

8 kommentarer

 1. Fine bloggeren du også ! Veldig !
  Akkurat sånn har jeg det også nå! Leser litt på etterskudd, men får ikke fulgt med i alt det nye, eller kommentert slik jeg ønsker. Slik som nå for eksempel; så forsvant alt…fordi jeg trykket på feil «knapp»..

  Det virker som om mange har dårlig periode nå, skal tro om det har med den langvarige kulda?? Det funderer jeg litt på.
  Etter en bloggrunde i dag fikk jeg en mistanke om at vinterens manglende B-vitaminsprøyter ( ofte!!), etter anbefaling av Nyland, kan være en medvirkende faktor på min formsvikt.
  Grunnen til at det ikke kom i gang skyldes ny lege, nye rutiner og min manglende hukommelse for hvorfor og hvordan og hvilken. Hadde nemlig god erfaring med disse tidligere. Skjønner ikke hvorfor jeg ikke husket det?? Kanskje fordi det kjennes som det er mitt ansvar å informere legen.. Dette lurer jeg også på..? Hvordan kunne det bli slik? Uansett fint med blogger og bloggere som opplyser!!Supert er det. Og som sagt du er en av dem!
  Ønsker deg myke gode dager!

 2. @Alt godt
  Takk i like måte!! Klem tilbake!

  @Tingelingelin
  Ja, jeg merker også at mange har hatt en dårlig periode i vinter. Jeg tror det helt klart er en sammenheng, og gleder meg til lysere og varmere tider.
  B12-sprøytene er et «must» for meg kjenner jeg. Jeg merker veldig godt når jeg ikke får tatt dem, og da jeg prøvde å bytte til et annet merke i høst. Håper du får startet opp igjen med det snart! Jeg får hjemmesykepleien til å komme og sette på meg så jeg slipper å dra frem og tilbake på legekontoret hele tida.

 3. Nå må du huske at du er selveste NERDEGLAMBLOGGEREN herself 😀
  Makan så mye jeg har lært av deg!!
  Nå må du ta riktig godt vare på deg selv Cat, tenker på deg og håper du får bedre dager snart snart!
  God hvile mens det røyner på som verst!
  Varm klem fra Lokki

 4. høres fantastisk ut! husker mitt utdrikningslag. var ikke så mye fyll involvert i det heller, men jeg fikk en svær flaske bacardi razz som jeg fikk sansen for (hadde ikke smakt det før) 😉 så jau, litt vin og litt drinker ble det, men ikke noe fylletull

 5. @bodil
  Hehe, gjør ikke noe om du poster på feil plass sjø! Hyggelig læll!! 😀
  Bacardi Razz er jo skikkelig nam forøvrig, det drakk jeg litt av før jeg ble sjuk og det skal jeg jaggu prøve meg på til sommeren… er en sommerdrink for meg det – med iskald Sprite og lime…mmm…

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.