Imponerende av passkontoret

8

I går gjorde jeg en sånn tabbe man bare ikke skal gjøre – jeg vasket passet til mannen. Med en nært forestående USA-reise ble han forståelig nok litt stressa, og dro rett ned på politistasjonen for å skaffe nytt pass. Søknad om nytt pass ble levert rundt lunsjtider i går, og like før 12 i dag dumpet det nye passet ned i postkassen vår. Det kaller jeg imponerende!!
🙂

Share.

About Author

8 kommentarer

 1. Passkontoret virker å ha skjerpet seg en del. Jeg har hørt fra flere venner at de har fått passet dagen etter, eller et par dager «at the most». Det er jo fint at noe virker i alle fall 🙂

 2. @PoPSiCLe
  Det er helt utrolig! Det står jo på sidene deres at det kan ta opp til ti dager, og jeg skjønner at det gjør det i perioder. Men at de ikke strekker denne grensen, men faktisk gjør unna arbeidet så fort som mulig (i forhold til en del andre offentlige etater som tar seg gooood tid), det er veldig bra!
  😀

 3. Når jeg leste den twittermeldingen din om passvaskingen, lo jeg godt 😀
  Ja jeg virkelig humret!!
  Og for en fantastisk respons fra politiet, DET var bra!!
  Så lærdommen blir vel da – vasker du passet får du fort et nytt…
  Ha en strålende helg Cat!
  Klem Lokki

 4. Så bra med god service! Eg skal bestille nytt over påske, då skal ein få biometrisk, som er ein fordel når ein skal over dammen. Då blir det vel litt meir kø, tenker eg.

 5. Jepp, det var veldig bra. Både for reiser til UK og til USA kreves nå at man legger inn passnummer før man reiser. Heldigvis slapp jeg å reise til London for å møte BBC til uke, møter de heller i Vegas 🙂

 6. @Lokki
  Hehe, ja man få se det humoristiske i det! Hadde vært ganske komisk om man hadde fanget ansiktsuttrykket mitt på film da jeg oppdaget hva jeg hadde gjort gitt! 😀 Håper du har en flott helg også Lokki!!

  @Alt godt
  Krysser fingrene for at du får det kjapt selv om det er biometrisk da!!

  @Kenneth
  Du med den reisinga di altså.. 😉

 7. Pingback: ~SerendipityCat~ » Passet ditt? Nei, det har jeg ikke sett!!

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.