Litt nytt småpynt til huset

3

Jeg pludrer i vei jeg da, siden hjernen min er litt på ferie om dagen blir det ikke de store innleggene her gitt! Det er så mange temaer jeg har lyst til å si noe om, men… Ja, du vet.

Men fredag var en fin dag! Jeg lot plikter være plikter, og dro med mannen ut for å hente hans skjønne datter på formiddagen. Siden hun var litt forkjølet ble planen om badeland droppet, og vi dro i stedet på kjøpesenter hvor vi spiste lunsj og gjorde noen ærend for både små og store.

Nå er det ikke så ofte jeg kommer meg på kjøpesenter eller klarer å være der så lenge, og i hvertfall ikke at jeg er så heldig å ha med meg bærehjelp!! Derfor ble det både litt av det ene og det andre.

Det er noe med det, men bare det å få en lys, fin duk på bordet, en ny pute i sofaen og litt blomster i stua gjør dagen litt lettere. Jeg er en av dem som ikke trives når jeg ikke har det fint rundt meg. Det skulle man kanskje ikke tro når man ser alt rotet som er til vanlig her hjemme, men at det er rotete handler mer om at jeg ikke har krefter til å rydde hele tiden. Eller, det vil si, jeg prioriterer å bruke de kreftene jeg har på andre ting! 😀

Men nå før helga har jeg rydda, ja faktisk begynte jeg klokken 4 på torsdags morgen da jeg ikke fikk sove mer, og ryddet helt frem til vaskehjelpa kom på formiddagen. Da rakk jeg mer enn å rydde vekk skitne kopper for å si det sånn, og har nå orden både i neglelakk-skuffen(e) og i andre skap og skuffer! Herlig!

På bildene ser du: 1 – Duk, pute, lys og lysfat fra Kremmerhuset. Lyspynt som fine Lena har laget, sølv stettfat er en gave fra en god venninne og sjokolader med bringebærlikør har min kjære hatt med hjem fra reise. 2 – Flotte tulipaner fra Mester Grønn, duk, lys og lyspynt fra Kremmerhuset.

Share.

About Author

3 kommentarer

  1. Bra det gikk over, ja det handler om å være tålmodig!
    Så fint det ble, koselig 😀
    Glad du hadde en hyggelig dag og koste deg!!
    Ønsker deg en strålende søndag 😀
    Klem Lokki

  2. Det ble nydelig! Ble jammen inspirert jeg også. Har ikke kommet meg ut i det hele tatt i det siste så å pynte hjemme er jammen deilig. Mulig jeg må sende assistenten på handletur. (helst satser vi på bedre form slik at jeg orker selv, men har jammen endel «MÅ» (eller veldig, veldig lyst!) ting i februar.) Elsker lilla og blått så dette falt virkelig i smak. NydeliG! 😀

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.