Pakke fra Såpebobla – nå blir det gøy på badet!

4

Langt oppe i hjemtraktene har jeg ei venninne som er en av gründerne bak Såpebobla, en nettbutikk viet produkter som gjør det gøy på badet!

Hun har vært så snill å sende meg en pakke med noen av deres deilige produkter som jeg skal få testet ut, og jeg gleder meg til det. 🙂 Kanskje jeg kommer tilbake med noen tester om jeg finner nye favoritter?? I mellomtiden kan du jo sjekke deres nettbutikk og ikke minst nyttårssalget! Siden vi har en badeglad jente her innimellom har jeg allerede siktet meg ut dette settet med badebomber!

Share.

About Author

4 kommentarer

 1. Det ser ut som om de har gaver til venninner (og meg…)
  Så nydelig, skal kikke innom der 😀
  Så flott du har satt sammen bildene også!!
  Ja du er virkelig en nerdeglamblogger, jeg synes det ordet er så fint!!
  Ønsker deg en herlig uke 🙂
  Klem Lokki

 2. I was just looking for this info for some time. After six hours of continuous Googleing, finally I got it in your site. I wonder what’s the lack of Google strategy that do not rank this type of informative sites in top of the list. Usually the top web sites are full of garbage.

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.