Et kreativt og morsomt julekort!

0

Ja, nå er det endelig de rolige juledagene som betyr at man kan legge beina opp i sofaen, ta fram de fine bøkene og dataleketøyene man fikk til jul og la tankene fare inn i en egen verden. Det betyr også at man kan oppdatere seg litt på forskjellige blogger, kommentere litt hist og pist (og glemme hvor man har kommentert etterpå slik at man går glipp av diskusjonen man ville følge), spise julekaker til det tyter ut ørene (loooover å trene i januar kjære!!) og ellers… ja.. … sånn går no dagan!

Deler med dere dette morsomme og kreative julekortet som Celine/@sjefsengel har lagt ut! Løp over dit og les!

DSC_0302

Bloggeren leker seg med det nye digitale tegnebrettet hun fikk av sin kjære til jul!

Share.

About Author

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.