Raptor!! :-D (#eddieizzard)

13

Jeg har vært på Eddie Izzard-show i kveld, og er litt for usammenhengende til å klare å si noe fornuftig akkurat nå, bortsett fra at det var utrolig morsomt og det er veeeeeldig lenge siden jeg har ledd så godt. (Herregud, det er åresvis siden jeg har vært på et sånt show i det hele tatt!!)

Spesielt andre akt var MEGET bra. Tida gikk fort.

Selv om jeg ikke fikk møtt Twitter-vennene mine på vorspiel eller etterfest, var det gøy å ha folk i salen som twittret til hverandre. Bra!! 😀 Skulle gjerne ha møtt dere på Sosialen etterpå, men er helt på vei inn i dynedyr-modus her nå. Ta en pils for meg!! 😀

Dere får noen stemningsbilder her…

Før showet starter – mye lyd og lys

IMG_0205

Twitterfeed på storskjerm er gøy!

P1020108

Kenneth og jeg havnet også på storskjermen – det ble lagt merke til…*fnis* Koselig tweet fra @civix

Civix

Eddie på scenen

P1020109

Lothiane sender hyggelig hilsen via storskjermen!

P1020112

Share.

About Author

13 kommentarer

 1. Pingback: Tweets that mention ~SerendipityCat~ » Raptor!! :-D (#eddieizzard) -- Topsy.com

 2. Hoho, så kult du tok bilder! Håper jeg kan få se dem i større format en gang. 🙂 Morsomt at jeg endelig fikk sendt melding til deg og at den rakk å komme på skjermen før det var over. Jeg har jo ikke noe så moderne som iPhone, vettu, men fikk låne en. 😉

  Utrolig bra show, synes jeg! Intelligent humor er tingen.

  Jeg fikk ikke med meg deg og forloveden på storskjermen, dessverre. Søren…! Men men, gøy dere var der!

 3. @Lothiane
  Farsken, jeg trodde jeg hadde lagt ut bilder man kunne klikke på for større versjon, men dengang ei. Skal prøve å fikse på det 🙂

  Ja, intelligent humor liker vi!! Spesielt synes jeg «andreomgangen» utmerket seg.

 4. @Yoshimi
  Artig at du var der også da!! 😀 Hehe, jeg var nok LITT ivrig og hyper da jeg kom hjem i går – det er så lenge siden jeg har vært på noe sånt og det var et veldig kick. Utrolig glad for at jeg kom meg av gårde. (Og enda mer glad for at kjæresten introduserte meg for Izzard… )

 5. Pingback: Eddie Izzard « Under stjernene

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.