For tre år siden…

16

DSC00128For tre år siden på denne dagen, og ganske nøyaktig på denne tida også, stod jeg under dette juletreet på Oslo S og var svært nervøs.

Jeg hadde en svart kjole med grønt mønster, brun kåpe og et blikk som sveipet over hallen.

Jeg ventet på en mann jeg aldri hadde møtt før, men som jeg hadde kjent i snart 9 måneder. Jeg hadde reist fra Trondheim for å møte denne mannen, på tross av at jeg gjentatte ganger hadde forsikret ham om at jeg ikke var interessert i å involvere meg med noen på dette tidspunktet.

Likevel stod jeg altså her. Jeg husker at jeg til og med lukket øynene og holdt pusten en stund fordi jeg var så nervøs.

Og her ble jeg! Tre år har gått, så utrolig fort og samtidig så utrolig innholdsrikt. Jeg kunne ikke tenkt meg å være noe annet sted.

Jeg elsker deg!

Share.

About Author

16 kommentarer

  1. Ja, jeg henger meg på! åååååååå, Så koselig! Når livet byr opp til dans er det vel bare å svinge seg med! Gratulerer med 3 års dag! Og så romlemantisk måte å kunne fortelle barnebarna om en vakker dag! 🙂

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.