Neglelakk og filmer

5

Mannen i huset så himmelfallen ut den dagen jeg forsøkte å forklare ham om ulike neglelakkkolleksjoner, og da jeg dro med meg mamma på et parfymeri for å få tak i den nyeste Dior-neglelakken og hun også skjønte dette at moten skifter også innen neglelakk kunne hun forklare meg at dette hadde hun ikke greie på.

Jeg synes ikke det er så rart jeg, og morsomt å leke med farger er det fortsatt.

I tillegg til årstidskolleksjonene finner man nå også kolleksjoner som er inspirert av filmer! Her er to eksempler:

Nubar_Twilight

Nubars «Twilight Collection»

OPI_Alice

OPIs «Alice in Wonderland» Collection

Har du eksempel på flere kolleksjoner som er inspirert av filmer?

Share.

About Author

5 kommentarer

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.