«Dagens medisin» stoler ikke på Science!

8

Lurt, kjempelurt.
Gjør dere klar til å svelge noen kameler etter hvert, sier jeg bare.
Fra dypet av sofakroken hytter jeg en neve mot dere. Hadde jeg orket å skrive mer enn tre setninger uten å bli kvalm og svimmel så skulle dere jaggu ha fått høre.

LES HOS RUTT

“Vi vurderte undersøkelsen til å være liten,uten norske deltagere og med så mange spørsmål om hvorvidt dette var noe hold i, at vi la saken på vent.

En annet poeng som selvsagt ikke skal påvirke den journalistiske vurderingen, mensom kanskje underbevisst likevel gjør det,er det man kan oppleve som et ”voldsomt mas” fra ulike interessenter rundt ME-problematikken.” (Sjefsredaktør i Dagens Medisin)

Selvfølgelig, det var jo ikke norske deltagere med – da kan det jo ikke være interessant for norske leger.

Og disse ME-pasientene er jo så utrolig masete…

Share.

About Author

8 kommentarer

 1. Er det noe som bør gjøre med noe her i landet, så er det arrogansen til visse miljøer. Jeg tror til slutt at den arrogansen dreper hele landet. Seriøst!

 2. @selsius
  Jeg blir altså helt lamslått over en slik arroganse, og jeg synes det var veldig bra av Rutt å legge ut dette. Slike holdninger må komme frem i lyset slik at man kan få vist hvor håpløst det er.

  Egentlig er dette en sak som burde vært fanget opp av media – at sjefsredaktøren kaller representanter for ME-saken for voldsomt masete.

 3. Dette er jo helt forferdelig! Likte spesielt den med at det ikke er noen norske deltakere. Som om nasjonale grenser har veldig mye med sykdommer aa gjore! «Nei, uff, denne kreftmedisinen virker bare paa italienere, ikke kanadiere.»

  Nei, egentlig er hele greia like ille: det som «selvsagt ikke skal paavirke» paavirker jo tydelig veldig mye! Haaper noen kan ta dette til media.

 4. Det er så utrolig, vi er et bittelite land, også oppfører vi oss som om vi er verdens navle.

  Masete MEpasienter? Bare forsmaken. Mere massivt mas skal det bli, hehehehe 🙂 Bare vent!

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.