Strategier

7

Hvis man for eksempel er på et skip som blir bordet av pirater eller på en restaurant som blir ranet, kan det være greit å ha noen strategier klare.

En av disse er at jeg ville raskt ha lurt av meg forlovelsesringen og sluppet den diskret ned i kaffekoppen foran meg slik at ranerne ikke ville ha sett den når de kom for å ta damenes smykker.

Denne ideen klekket jeg ut helt selv under nattens feberdrømmer, og jeg må si jeg er underlig stolt over meg selv her!
😉

Share.

About Author

7 kommentarer

  1. 😆 Hjernen jobbar altså med dei raraste ting når ein søv! Eg har hatt fleire netter på rad med drukningsdraumar, sikkert ein samanheng med forkjølelse og astma… Ikkje så stas, men etter ei stund veit ein jo at det er berre å late opp augene, og ta nokre djupe magedrag, ta ei pute til og sove vidare.

  2. @Alt godt
    Oi, det er så slitsomt med sånne drømmer. Håper du får puste bedre snart, mannen her sliter også med astma og jeg ligger stiv av skrekk noen ganger når han er forkjøla og er sikker på at han skal slutte å puste for godt!!

    God bedring videre da!

  3. Jeg har også drømt noe voldsomt i det siste. Er nok narkosen som sitter i. Pussig det der. Og når jeg har feber er det alltid den samme drømmen (og følelsen!) som kommer: store steiner som ruller! Og de har rullet i 15 år ca. nå. Ellers må jeg si at ringen i kaffen ikke var noen dum ide. Men jeg kan av helsmessige årsaker ikke drikke kaffe lenger. Men så har jeg ikke ring heller da… (enda!)

  4. Kjempesmart klekket ut i drømmen, den skal jeg huske på! 🙂

    Jeg har også mange rare drømmer. Når jeg blir for varm pleier jeg å drømme at jeg er inne i brennende bygninger. Ikke spesielt hyggelig, men veldig symbolsk da.

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.