Så, hvordan ER norske kvinner egentlig?

8

Er det slik at vi alle er vakre, høye og blonde?

Tripper vi underlegne rundt i bunad mens vi lager mat til mannen vår?

Folk får seg til å spørre om mye rart, og vi skjønner at jaja – Norge er kanskje ikke kjent som vi liker å tro!

Les spørsmålet til Gary på Yahoo Answers! (Jeg likte veldig godt svaret han fikk også da.)

I have heard that they are better at cooking, more submissive, dress better, are more innocent, don’t drink as much, don’t smoke as much etc. Is it true? I have also heard they are not wearing pants, due to their viking culture. Do they dress like that everyday?

Share.

About Author

8 kommentarer

  1. Tja, han fikk da iallefall en rett! Norske kvinner er de høyeste i verden, i gjennomsnitt. Og selvsagt er vi vakre også, og kler oss bra, men bortsett fra det skjøt dusten et bomskudd som ikke ville truffet bakken hvis det ikke var for gravitetskraften!

  2. Å gode gud, tenk om det var slik. Og tenk så kaldt det hadde vært å vandre bukseløs rundt mellom snøfonnene. Jeg slutter meg til lothiane, han burde snakket med frøken Nabintu.

  3. I believe that is one of the such a lot significant info for me. And i am satisfied reading your article. But should commentary on some basic things, The website taste is perfect, the articles is really nice : D. Excellent job, cheers

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.