About Author

15 kommentarer

 1. Hjelp for en dialekt! Svensk er jo vanligvis fint det men hjelp!!! Vondt i orene – saa jeg fikk dessverre ikke med meg noen gode tips. (Bortsett fra noe om aa sparke uduglige hushjelper…)

 2. Uff, «Marie» holder ikke maal lenger? (Jeg synes det er interessant at besteforeldregenerasjonen alltid refererte til fiktive hushjelper som Marie – «Det hadde vaert fint med en Marie til aa rydde naa!» – mens Maria ogsaa er det tradisjonelle hushjelpnavnet her i USA, mer her altsa pga. spansk…)

  Innrommelse: det hele var saa komisk at jeg lette etter mer paa YouTube men uten hell! Trist! Vil se mer! 🙂

 3. Endelig har jeg skjønt hva som skal til for å bli lykkelig og vellykket:
  Horoskop, kyllingbrusk og velordnete parfymeflasker.
  Verre var det ikke … 😉

 4. Det er jo vanskelig å være uenig, har bare en liten observasjon i forbindelse med saker som dette; for det er ikke første gang en person er ute i media med et menneskesyn ganske mange av oss mener hører hjemme i en annen tid: Merkelig hvor fort folk henger seg med på debatten og har så mange og høylytte meninger når en privatperson er ute i media, i forbindelse med et program som forsåvidt er skapt med dette som mål, med syn som nevnt ovenfor el.l., mens det er færre og mindre oppstyr og mumlende meninger når det gjelder politikken og rikets tilstand som helhet. Blogger som dette er jo veldig flinke til å ta tak i forskjellige emner, og jeg regner med at dere som er inne her forstår hva jeg mener. Alle de største avisene, de største TV-kanalene, de mest sette debatteprogrammene, og intervjuer av folk og fe for å høre deres reaksjoner om saker som dette – trivielle saker av natur. Ja, det kan hende det er viktig å få frem at samfunnet er utviklet bortenfor slike meninger, men jeg synes at både journalister og lekfolket og samfunnet forøvrig kan ha godt av å investere like mye ressurser (eller mer) i saker som angår vårt hverdagsliv. Det er slik vi burde ha reagert for eksempel når regjeringen setter ut i livet lover som har direkte innvirkning på vårt privatliv (en annen diskusjon) el.l. utspill fra stortinget.
  Ser selvfølgelig at denne debatten er ironsik, måtte bare få det ut av hodet.

 5. Takk J for en utfyllende og god kommentar. Du har selvfølgelig helt rett i at dette er en triviell sak, det er lagt ut som et «morsomt» klipp – folk som lever i en helt annen virkelighet enn det vi selv gjør vil nå engang oppfattes som noe litt «eksotisk».

  Hvis jeg skal kommentere fra mitt eget ståsted, så bruker jeg noen ganger tid på å skrive om saker som føles viktige – som påvirker min egen hverdag og som jeg synes er viktige i samfunnsdebatten. Det er innlegg jeg gjerne researcher litt og er mer «stolt» over å ha skrevet. De innleggene får også gjerne utfyllende kommentarer og det blir kanskje en debatt i kommentarfeltet.

  Men jeg bruker _også_ bloggen til å dumpe inn diverse «morsomheter» jeg finner rundt om på nettet – gjerne på tidspunkt da jeg av ulike årsaker ikke har tid til å skrive noe utfyllende.

  For saker å skrive om finnes det nok av, og de viktige sakene skal man gi den plassen og den omtalen de fortjener.

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.