Når NTNU innfører et nytt og moderne system!!

0

Jeg anbefaler folk å lese posten Teknologiske nyvinningar hvor han tar for seg interessante bivirkninger som følge av at NTNU (det store universitetet i Trondheim vet du) har innført nytt system for reiseregninger og lønnsbilag. Man må kanskje være litt inne i det for å skjønne alt han skriver om, men du verden som jeg lo!

🙂

Merk, grunnen til at dei tilsette heretter skal bruke akkurat PAGAweb, er at då vert kvardagen så mykje lettare og meir effektiv her på det «skapande» universitetet (har dei bestemt). Me skal bruke mindre tid på slikt som ein ikkje skal trenge å bruke tid på, og dermed spare både tid og såleis også pengar. Eg har til dømes allereie no spart meg for fleire dagar med fagleg arbeid ved rett og slett å bruke tid på å prøve å få PAGAweb til å fungere.

Men nå har Bluegarden lovet å rydde opp, i følge digi.no.

Share.

About Author

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.