Tips

8

Hvis du er en person jeg ikke har sett på lenge og kontakter meg på Facebook-chat med spørsmålet «Jau, hvordan går det med den sjuke og svake?» så syns jeg du bør skjønne at det kanskje ikke er den beste hilsningen å få og at med mindre du kjenner meg svært godt og vet hvilken grense vi kan ha for tull og tøys, så bruker du en litt mer respektfull tone. Da får du kanskje svar også.

Share.

About Author

8 kommentarer

  1. Jepp. Jeg vet ikke om andre hadde tatt seg nær av det, men jeg synes det var skikkelig ufint. Om ikke akkurat vondt ment, så ga det meg alldeles ikke lyst til å svare personen.

  2. Herlig! Men i det minste husker folk at du er syk. 😉 Jeg opplever å få kommentaren «neimen er du syk?» fra folk jeg tålmodig har forsøkt å forklare at jeg har ME, hva det er og hvordan det påvirker livet mitt. Artig…

  3. Det er sant det du sier Tussaluso (kult navn forresten!). Man vet jo nærmest ikke om man skal bli fornærmet når man må forklare ting gang på gang til folk. Men på den annen side så får vi trøste oss med at det er tross alt komplekse og vanskelige ting å forstå… Eventuelt får vi kjøpe høreapparater til dem som et lite hint» 😉

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.