Fiskeliten

4

Ikke så langt utenfor Trondheim, i et lite vann, ligger det en liten knaus. En svær stein egentlig, ikke noe mer. Vi har alltid kalt den Fiskeliten. Den har vært et yndet badested hele barndommen min. For lenge, lenge siden- da mamma var barn! – var det til og med stupebrett på Fiskeliten. I dag var det stille der, bare raslingen i trærne av vindet hørtes, suset fra skogen og små krusninger på vannet. Ikke mange andre steder føler jeg meg så rolig.

Rart hvor mye mening man kan tilskrive en slik liten knaus.

DSC_0105

Jeg har mitt rolige sted her, men det er ikke siden 2006 at jeg har klart å komme meg rundt dette vannet og besøke hytta på sommerstid.

Det er tre år det. Tre år med savn etter å høre suset fra grantrærne og se endene svømme blant vannliljene.

Derfor er det sterkt når man endelig kan legge seg ned på magen i lyngen og plukke blåbær med egne hender.

DSC_0034

Og etterpå kan man rulle seg over på ryggen og se opp i himmelen og bare la alle tankene fare.

DSC_0072

Da gir det mening likevel. Da er det så greit.

Share.

About Author

4 kommentarer

  1. Hei 🙂
    Du er jo ikke så langt unna, jo!! Kos deg aldeles fenomenalt! Det er en vakker plass (rundt der i hvert fall, klarer ikke å pinpointe deg på metern, men til området rundt :-))

    Skal vedde på at det er mye sopp rundt der (hyssssj)

  2. @Kari
    Er du i nærheten altså? Så artig da!! Veldig fine trakter det der. Og ja, det var masse sopp der! Enda jeg var ikke noe opp i skogen og så heller, bare rundt hytta. Men hvilken sopp det var, DET kan jeg ikke fortelle deg, for der er jeg blank.
    🙂

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.