Tyskere er verst ja

2

Leste om tyskere som nå får muligheten til å reservere liggestoler allerede ved bestilling av reise med Thomas Cook, for eksempel til utvalgte hoteller i Egypt. (Aftenposten) Det kan være greit å vite om!

RF245406Første gang jeg observerte dette fenomenet var på Makadi Bay Resort i Egypt, sør for Hurghada. Det var tidlig, tidlig en morgen og jeg hadde allerede våknet – ganske vanlig at jeg våkner tidlig og ikke får sove igjen. Klokka var vel så vidt passert seks og jeg satt på balkongen og slappet av da jeg så dem komme. Hver for seg med en bunke badehåndklær over armene kom det middelaldrende tyske kvinner luskende frem fra forskjellige deler av hotellet – noen gikk rett mot de beste plassene ved bassengkanten, andre lusket ned på stranda for å sikre seg plassene nærmest vannet.

Den første dagen jeg så dette tenkte jeg bare at noen måtte være utrolig sære som skulle sikre seg yndlingsplassen sin så tidlig.

Det fikk jeg revurdere da vi senere slepte tingene våre opp og ned langs bassenget og stranda for å finne plasser til to og en halv.

Tyskere er rare. Hvis jeg reiser til et slikt feriested igjen er det likså greit å unngå steder med mange tyskere. (Uhøflige mot betjeningen er de også, noe jeg ikke skjønner poenget med – det koster så lite å være hyggelig! Thomas Cook bør man vel heller ikke juble av – flymaten deres har gjort meg dårlig to ganger nå.

Men ellers er jeg fan av Egypt da!

🙂

Share.

About Author

2 kommentarer

  1. Uff saa kjipt! Det burde nesten vaere en regel mot dette – er ikke tyskere flinke til aa folge regler, eller er det bare en myte? Og aa vaere uhoflig mot betjeningen er jo bare helt forferdelig! Haaper du har bedre lykke neste gang! (Og at du faar tatt dykkelappen innen forskuelig fremtid!! Krysser fingrene for deg!)

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.