Dress up, cheer up!!

14

Som en av «gamlisbloggerne» vil jeg herved si at man selvfølgelig ikke slutter å interessere seg for moter, trender, farger, klær og sminke selv om man er over 30!! *Gisp*

DSC_0061

På vei til bursdagsfeiring – iført hvit kjole fra Josefssons.

smykket

Legg spesielt merke til dette nydelige smykket (beklager litt dårlig kvalitet på bildet), et smykke jeg kjøpte i Trondheim for mange, mange år siden på en butikk som het Mint (tror jeg?). Kreasjonen er av en dansk designer, som jeg forlengst har glemt navnet på. Charlotte et eller annet? Det er i hvertfall veldig pent, rosa og glitrete med masse Swarovski-krystaller og pyntet med rosa blomster.

Kveldens makeup og negler kom fra Diors Cristal collection – summer 2009. Rosatoner og lavendelfarger er skikkelig hot nå i sommer! Og som her kan man matche en enkel kjole med litt mer overdådig pynt.

040

Skoene er også verdt å nevne, nydelige rosa, grå og lavendelfarget i satengmateriale. Aaaaaltfor høye hæler til at man kan snakke om «komfort», men gud så fine!!

Noen ganger er det bare sånn at man må la kjøkkenbenken stå full av skitne kopper, la det rene tøyet forbli ubrettet og heller bruke den dyrebare energien sin på å komme seg ut og få litt voksentid, sosial tid, for seg selv.

Det var en god kveld!

Share.

About Author

14 kommentarer

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.