Kropp vs Hode: 1-0

6

Kropp: Stå opp!!! Stå opp!!! STÅOPPSTÅOPP!!

Hode: Neeeeei, er du gaaaaal? Klokka er halv seks, det er lørdags morgen, dyna er varm og myk!!!

Kropp: Men jeg vil stå opp!! Juhuuu! En ny dag, finne på ting!! Se, SOOOL!!!

Hode: Du, fem timer med søvn er i underkant altså. Slapp av nå.

Kropp: Absolutt ikke. Vil du ikke, så kan jeg tvinge deg!! Kjenn nå, at du egentlig er ganske sulten, hm? Litt sug i magen?? Og er ikke ryggen litt stiv og vond etter å ha ligget såååå lenge, vært godt med en liten tur opp og gå nå??

Hode: Jammen herregud da, jeg trenger å sove mer sier jeg jo!! Eller har du glemt det med konsentrasjonsvansker, lite energi og humørsvigninger av en annen verden som alltid følger når du nekter å sove mer?

Kropp: Pøh, bare innbilning. JEG føler meg HELT bra.

Hode: Jeg har sovepiller.. jeg kan dope deg ned vettu….

Kropp: Trusler!!! Feige lag!!! Da gir jeg deg hangover hele dagen og fare for tilvenning slik at du ender opp som sliten narkotikamisbruker!!!

Hode: Jammen for i h****** da!!!!

Kropp: Se, der ble klokka nesten seks!! Alle småbarnsforeldre står opp nå vet du, og lager sunn og næringsrik frokost til familien sin før de drar ut på tur i den sunne, friske lufta og det fine solskinnet!! Juhuuuuuuuu!!!!!

Hode: Greit, greit, greit… jeg gir meg. Fortsetter du på denne måten vekker du hele huset, og det eneste som er verre enn å måtte være våken klokka seks en lørdagsmorgen er om du vekker de to andre også. Jeg får sette meg og skrive noe og lese nyheter til jeg våkner litt mer da.

Kropp: Juhuuuuuu!!!!! Har du vurdert å vaske ned kjøkkenet forresten??

Share.

About Author

6 kommentarer

 1. Dette var en meget velkjent dialog, ja! For tiden skulle jeg gjerne ha kuttet kommunikasjonslinjen, kjenner at jeg er drit lei av denne smått så spaltede personligheten. Jeg opplever vel at dialogen er omvendt av den du beskriver. Det er hodet som vil-vil-vil, men kroppen som ikke får det til..
  Rutt

  Rutts last blog post..Møte med helseministeren innen 10 dager!

 2. @Rutt
  Hehe, ja til vanlig er det hodet mitt som vil og kroppen som ikke vil henge med, men i det siste har jeg vært litt «hyper» innvendig samtidig som jeg blir altfor fort utmatta, men så klarer jeg ikke å få roet ned kroppen. For mye adrenalin kanskje? :-S Eller bare rastløshet i det fine været?

 3. @Astrid
  Veldig, veldig bra helg for å være helt ærlig!! Har blitt slept ut i park av mann med barn. Ligget i skyggen på pledd og det har gått helt fint, så nå føler jeg at jeg har «vært med» jeg også!!
  😀

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.