Meirleir i Dagbladet i dag

12

Ser at Meirleir har fått et oppslag i Dagbladet i dag med den oppløftende tittelen «Vil løse ME-gåten». Har ikke funnet dette på nett enda, men artikkelen henviser til Meirleirs resultater om H2S, og ME-konferanse i Stavanger som jeg skjønner pågår nå.

Prof. Saugestad er også intervjuet, og han bruker meget sterke ord om behandlingen ME-pasienter opplever: Det er sammenlignbart med slik man behandlet lobotomipasienter på 50- og 60-tallet, sier han og er spesielt kritisk til dem som vil tilby ME-syke atferdsterapi og «lightning process».

Uansett hva som skjer blir det spennende å høre hva Meirleir har lagt fram på denne konferansen, og ikke minst at den biomedisinske forskningen får fokus i media.

DB_Meirleir_130609

Share.

About Author

12 kommentarer

 1. Så flott du la ut, tusen takk! Fikk ikke kjøpt avisa, men ville gjerne lese. Det blir jo spennende å se hva mannen har å fortelle oss, jeg følger med fra sidelinjen og venter på det store gjennombruddet. 🙂

  Lothianes last blog post..Oppadgående!?

 2. @Lothiane
  Værsågod 🙂 Kan ikke la sånne ting støve ned og jeg ble så irritert da jeg ikke fant artikkelen på nett… Blir jo interessant å prøve å finne ut hva som har skjedd på denne konferansen i helga og om det kan ha noen fine konsekvenser for oss.

 3. Det virker som Dagbladet har bestemt seg for å aldri legge ut artikler om ME på nett. Teit, for det er ofte jeg ikke orker gå i butikken bare for å få tak i avisa.

  Vi får følge med, den som lever får se… osv. 🙂

  Lothianes last blog post..Lydhør

 4. hehe…nei sant…:P Kan man argumentere med at man bare la ut et bilde av det? hehehe…Uff…Uansett glad for å få lese det! 🙂 Jeg linket hit fra en annen blogg, det var kanskje dumt? Jeg er så blond på nettetikette og hva som er greit og ikke greit. Men håper jo flest mulig av oss ME`re får lest det! Uansett: Tusen takk! KleM 😀

  Bell4trixs last blog post..Ufrivillig Berg og dalbane -ingen kontroll?

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.