Sol-regn-sol-regn

6

Jeg blir så sliten av dette vekslende været. I sted var det knallfint ute, og selv om jeg har klaget før over mangelen på sol på balkongen er det i hvertfall såpass at den kommer seg såvidt over kanten og når jeg skyver stolen helt inn i hjørnet og sitter med ganske rett rygg kan jeg få varme i ansiktet og på toppen av skuldrene. Mmmmmm…. tenkte jeg. Isvann, DN Lørdag og bringebærdrops med sjokolade i midten!! Sommerfølelse, selv om man ikke orker slepe seg i parken!!

*PLASK*

En feit regndråpe midt i panna! Og sånn har det jo vært de siste dagene – litt sol og litt regn, litt sommerfølelse avblåst av iskald vind.

Jeg blir helt forvirra av dette ~ kroppen min blir helt forvirra av dette. Blir du værsjuk?

Ja, til stabilt og varmt vårvær – nå!!

Share.

About Author

6 kommentarer

  1. Ja, jeg blir også dårlig av skiftende vær, Har vondt overalt. Føler meg urgammel. Det har vært litt for mye brå endringer i det siste. Hørtes ut som du hadde det så fint på verandaen, kjedelig at det skulle komme uvær å ødelegge idyllen! Lyn og torden ble det vel også? Ikke artig! JAA!!! Til mere stabilt vær. Sånn ca et par og tyve grader og litt bris…hehe…(Ikke storforlangende jeg nei! 😀

    Bell4trixs last blog post..Hjartesmil -En blogg verdt å besøke!

  2. Hehe, nei torden og lyn er skikkelig slitsomt for kroppen! Den tunge, trykkende lufta… ikke rart man blir halvveis i koma! Men nå fikk jeg litt sol likevel, i morgen håper jeg på en tur i parken!

  3. Mjooo, jeg er værsyk, men elsker dette skiftende maiværet. Kroppen min reagerer negativt når høytrykk og varme er på vei, elsker da befriende regndråper og nedkjøling. Vi er jo bare rare, vi og de der kroppene våre.

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.