Jeg trenger en massør!

8

Kjenner du noen som er massør og muligens kan tenke å ta på seg hjemmebesøk?

Dette er seriøst ment, jeg er for tiden under rehabilitering og trenger en massør som kan komme hjem til meg og tilby klassisk massasje. Dette er et ledd i min plan om energiøkonomisering og aktivitetsavpasning i forbindelse med ME.

Jeg ønsker helst å komme i kontakt med en kvinnelig massør, og du må kunne komme på St.Hanshaugen i Oslo. Jeg tenker på å etterhvert kjøpe et sammenleggbart massasjebord jeg kan ha her hjemme, slik at du slipper å ha med deg dette.

Hvis du eller noen du kjenner kan være interessert i dette, legg igjen en kommentar her eller send meg en mail på cat@serendipitycat.no slik at vi kan diskutere tilgjengelighet, timepriser etc.

(Så prøver jeg altså bloggen for å annonsere etter dette og håper på seriøse svar.)

j0382999

Share.

About Author

8 kommentarer

  1. Om du ikke får napp og må drive oppsøkende virksomhet, så kan det kanskje være greit å starte hos massører som sikter seg inn mot massasje på arbeidsplasser etc. De er i alle fall vandt til å flytte seg dit kundene er. Evt har du kanskje rett på hjemmebesøk av en kommunal fysioterapeut?

    beamers last blog post..Noe skurrer

  2. Peter Johannes on

    Hei! Jeg er profesjonel massør med dyp kunskap for kropp, sinn og sjel som jeg har jobbet meg frem til gjennom årevis med yoga, tai-chi og selvforsvarskunst, jeg ønsker nå flere klienter, kommer både på hjemmebesøk og har lokale med benk / stol 🙂
    Ring meg 🙂 41014479

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.