Babyolje

14

Hvis man skal ta en runde på det nyåpnede solstudioet like i nærheten, sånn bare for å se om det i det hele tatt går an å føle seg litt mer fresh, så kan det være en idé å huske på at man smurte seg inn med babyolje etter sist dusj (som ikke var for så lenge siden). Det er noe med olje på huden og solarium som gir en merkelig…. effektiv effekt, hvis det går an å si det sånn.

Jeg tenkte å si at dette er selvfølgelig kun ment som et hypotetisk eksempel, men det svir for mye på leggene.

Share.

About Author

14 kommentarer

  1. @Neglecta
    Tror du jeg var SÅÅ glad for at jeg hadde en flaske aloe vera i kjøleskapet eller? Ingenting slår kjølig aloe vera på en litt for varm legg…. *mmmmmmmmmmmmm*

    og i morra er alt så bra!! 😀

  2. @Alt godt
    Hehe, ja og så har jeg ganske sol-sensitiv hud fra før av, men da jeg så det hadde åpnet et sånn der solstudio i samme kvartal her så skulle jeg prøve da. Oi, kanskje jeg blir litt sånn Brun og Blid da vettu! 🙂 I stedet ble jeg bare rød, varm og sviete.
    Tror jeg holder meg til å være blek og blid jeg!

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.