Hvor mange millioner har DU satt av til skjønnhetspleie?

6

I følge Newsweek vil en «modern diva»  bruke ganske så enorme summer på hår- og kroppspleieprodukter, skjønnhetsbehandlinger osv.

Et livstidsforbruk er beregnet til $449 127, eller tilsvarende ca. 2,91 millioner norske kroner (med dagens kurs). Dette er både sjokkerende mye og … likevel ikke, når jeg tenker over hva ting faktisk koster. Men det er jo litt sprøtt å tenke på, eller hva?

Heldigvis – hvis man ser det fra mitt ståsted i alle fall – kommer jeg neppe opp i denne summen siden de har regnet med både saker som botox, bikinivoksing og laserbehandlinger av forskjellige slag. Foreløpig ikke aktuelt her!

divacost

Via «Sociological Images»

Newsweek: Mer om undersøkelsen.

Share.

About Author

6 kommentarer

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.