Fra mørkt til lyst…

6

Bloggen min har vært preget av mørke temaer ganske lenge. Sort, hvitt og blått er farger jeg har brukt mye. Men i det siste har jeg blitt mer og mer fargeglad, det henger nok sammen med våren og lyset tror jeg.

Derfor har jeg hatt en stor makeover her inne i dag. Nå er det blitt ganske pastellfarget, og hvis du lurer på hvor inspirasjonen kommer fra så kan du se hit. «Tomorrowland» er et fint ord, og betegnelsen på et trendsett for våren/sommeren 2009. Så håper jeg at det ikke har blitt så mye farger eller pastell at det skremmer bort noen.. 😉

(Og dessuten ble det kanskje litt ryddigere?)

Selv har jeg alltid elsket farger. Som barn ønsket jeg meg alltid store pakker med tusjer og maling – der alt skulle ligge i riktig rekkefølge i regnbuens farger. I dag viser det seg nok mer som en trang til å leke med farger gjennom mote, design, dekorasjoner, web og ulike hobbyprosjekter.

Under ser du et vårbilde av meg fra Brasserie Sanguine i Operaen i Oslo. Her har jeg fått en nydelig rett med husets sild ~ tomatsild, sursild, peppersild, løk, rømme og deilig surdeigsbrød. Selv om jeg ikke får vært så mye sosial av meg som jeg gjerne ønsker, har jeg noen venninnelunsjer som prioriteres og verdsettes høyt!

p1010297

Share.

About Author

6 kommentarer

  1. Så lyst og fint og vårlig! 🙂 Jeg liker meg her. Og selv om jeg ikke er så glad i sild, så så og hørtes det godt ut! 🙂 Du ser jo ut som et lite pust av vår selv, du. 🙂

    Lothianes last blog post..Jeg vil ikke…

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.