Kos i Trondheim

8

Sist gang jeg var ute på byen i Trondheim het det «Bar Sofa», nå hadde stedet skiftet navn til «Kos».

kos_interior01

Bilde: Kos’ hjemmesider

Stilig lokale, det må absolutt sies! Og jeg fikk veldig lyst til å prøve maten der, kanskje jeg rekker det før jeg vender nesa mot Oslo igjen?

Men det viktigste var at jeg fikk møtt ei god venninne og gjort det jeg hadde lyst til – ta et par øl og prate skit. Det trengtes!

Legger inn noen bilder av maten her jeg, absolutt verdt en tur dit. Vi hadde en sånn «tasting menu» hvor vi fikk smake på litt av hvert fra menyen deres. Absolutt lekkert!

IMG_7566

IMG_7567

Bilder: Privat

Det er rart å være på et utested edru når folk kommer ramlende fra vorspiel i halv tolv – tolv-tida. Spesielt når man ikke er i noe festform sjøl, plutselig legger en merke til hvor masete og klumsete andre er. Så det ble en tidlig hjemgang for min del, men absolutt fornøyd med kvelden!

…og så er det ikke så verst med late søndager hos mamma heller…

Share.

About Author

8 kommentarer

  1. Der var eg og sist eg var i Trondheim! I motsetnad til deg vart eg nok litt full, men hadde det fint for det. Ha det fortsatt fint!

    (Viss du syns sånt er gøy; Stikk innom Bentes parfymeri nederst i Prinsens gate, dei er visstnok eit av landets beste og trivelegaste parfymeri.)

    Alt godts last blog post..L’Eau d’Issey

  2. Åh, du må bare prøve maten der! «En medium smak av Kos» er bare helt herlig – og for å toppe det hele, MÅ du bare prøve Sjokoladefondanten deres! Den anbefales på det sterkeste!

    Vivis last blog post..Gi meg utfordringer!

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.