Kake på en søndag

5

Her er et sånn bilde som sier «Jeg sitter inne på Friday’s på Aker Brygge og ser ut på det fine lyset på festningen, men jeg har så god kake foran meg at jeg har ikke tenkt å reise meg og gå ut og ta et bilde akkurat nå, for jeg er for lat.»

dsc_0193

Og her er den skyldige:

dsc_0198

Etterpå var det fortsatt fint lys ute da, det må sies. Så jeg tok et bilde av festningen likevel:

dsc_0202

Så jeg ble både mett og fikk fine vinterinntrykk i dag kan du si. Det er en bra søndag!

🙂

Share.

About Author

5 kommentarer

  1. Ah, ganske så finurlig… Våre veier krysset seg altså i ettermiddag – nesten. Vi satt på Peppes på Aker Brygge, dere på TGI Fridays, som vi nesten dro på – ombestemte oss i siste sekund. Festlig 🙂 Og prioriteringen din har min fulle forståelse!

    Astrids last blog post..Motivasjon, where art thou?

  2. POKKER!
    Jeg satt i kanskje ti minutter og lurte på om jeg skulle kjøpe akkurat den kaken da jeg var der på onsdag – og min fornuftige side (ja, jeg har faktisk en, den er bare godt skjult) sa «nei, Maren, dra hjem og spis nøtter, det er lurere.»
    Jeg VISSTE at jeg ikke burde hørt på Idiotstemmen!

    Marens last blog post..Gode erfaringer er liksom alltid dårlige?

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.