Himmelbrann

10

Vi dro fra sentrum bare et kvarter før det braket løs foran Stortinget. Jeg tok et lite bilde, ser jo nesten ut som om  himmelen er i brann.

img_7561

Så ble det en del «branntilløp» i kommentarfeltet også, etter at jeg slengte ut av meg en post i sinne hvor jeg linket til VG og Dagbladet.  Lite gjennomtenkt kanskje, og jeg fant fort ut at jeg ikke skulle ha som målsetting å svare på rasistiske kommentarer. Det var jo forsåvidt interessant å se hvordan det utviklet seg, og det kom da også et par gode kommentarer. Men at enkelte der ute har holdninger jeg alldeles ikke forstår, det er i alle fall sikkert.  Jeg tenkte en kort stund at jeg ville moderere kommentarene eller rett og slett stenge kommentarfeltet, men fant ut at så lenge alt fikk stå så kunne folk se selv. Det var heldigvis ingen som kom med veldig sterke personangrep.

Jeg skulle gjerne ha fått med meg fakkeltoget forresten, fantastisk at så mange mobiliserer for fredelig løsning.

Share.

About Author

10 kommentarer

 1. Flott bilde, du har fått med så fine farger. Flott kontrast til bygaten.
  Du er tøff som orket alle de kommentarene, men vi har godt av å se hva som rører seg. Jeg skjønner egentlig ikke jeg heller.

  Grayladys last blog post..Kommentargodkjenning

 2. Lothiane: Det er jo JEG som skal takke, jeg synes det er en utrolig hyggelig gest at du vil bruke bildet mitt på bildebloggen, også jeg som er såpass nybegynner på foto da gitt!
  😀
  Nei, det er gøy. Nå skal jeg ut og ta flere bilder snart skal du se!

  Graylady: Tusen takk for hyggelig kommentar! Jeg elsker jo kveldshimmel-farger, får aldri nok av det og dette var jeg fornøyd med!

  Ja, selv om det ble mye rart i kommentarfeltet tenker jeg som deg: Vi har egentlig godt av å se litt hva som rører seg… Men jeg hadde ikke orket å forholde meg til det hver dag!

  Ha en riktig fin helg videre folkens!

 3. Pingback: Hvor er de gode krefter i kommentarfeltene? - Piketten

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.