Strømmangel

8

Godt nytt år alle sammen! Håper du hadde en fin nyttårsaften og at 2009 blir et godt år for deg!
🙂

Her har jeg startet dagen med hyggelig vennefrokost, men fikk meg en negativ overraskelse da strømforsyningen til PCen plutselig streiket. Dårlig gjort, når jeg nå skulle ha en slapp dag på sofaen med å lese blogger og nyheter. Fikk litt angst da jeg kom på at alt er stengt i dag så jeg ikke får kjøpt ny før i morgen!!

Vel vel, det går nok over.

Share.

About Author

8 kommentarer

  1. Sånt er kjipt. Kom selv hjem og oppdaget at Get hadde problem med kabel/digital-tv. Kun svart skjerm. Og jeg som hadde sett frem til kaffe og nyttårshopprenn. Da ble det istedet en lang tur i marka i det flott vinterværet. Så alt i alt – Tusen takk til Get 🙂

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.