~Mitt bloggår 2008~

1

Jeg ser andre har laget årskavalkader i bloggen sin, og det fikk jaggu meg jeg lyst til å gjøre også! Forhåpentligvis noe til glede for gamle og nye lesere!

~Januar~

I januar skrev jeg om Alexia Bohwim som hadde kommet med ny bok, det skulle senere bli en debatt om dette. Diktet om Løvetannbarn har fått utrolig mange treff senere, det viser nok at det er et tema folk er interessert i. Bloggidol 2008 ble avholdt, og jeg bidro med denne teksten.  Jeg ga folk en hjemmelekse. (Den gjelder fortsatt folkens!)

~Februar~

Jeg flyttet over på eget domene, og begynte å ordne og styre med oppsett og tema. I februar var det mye småplukk ser jeg, scener fra prøverom i Barcelona og uro i Beograd.

Jeg skrev også en bokanmeldelse av Frognerfitter som fikk litt oppmerksomhet.  Jeg var også fryktelig oppbrakt over torturporno, og skrev harmdirrende innlegg om dette.

~Mars~

I mars fikk vi se Esquil på TV, og jeg skrev for første gang om min egen erfaring med ME. Frem til da hadde jeg vel egentlig trodd at det skulle gå over, men skjønte at nå var livet mitt såpas dominert av dette at jeg kom ikke unna at det var en viktig del av meg jeg trengte å dele. Jeg skrev også et litt lengre innlegg om Bitterfittan som jeg mener fortsatt bør leses, det var et slags tilsvar til Lindkvist blandet med en bokanmeldelse. Jeg fikk en skilpadde, postet mitt første nerdebilde, og deltok på 0803-bloggen med «Det skjer itj av sæ sjøl!».  (Et innlegg jeg faktisk var ganske fornøyd med.)

~April~

I april var jeg opptatt av Makedonia (FYROM), jeg applauderte at Martine var redd, og ble sykere av å være på sykehus. (Det stod virkelig ikke bra til, veldig ekkelt å tenke på hvor dårlig jeg var.)

~Mai~

I mai skrev jeg om hvordan det føles å skuffe de rundt seg fordi man er syk.  Det gjorde meg veldig deprimert at det skulle gå så utrolig utover alle andre at jeg var så dårlig.  Jeg var i Cagliari, og skrev om begrepet «inseminasjonsunge» som noen ikke-så-veldig-luringer satte frem. Jeg sa «Rør meg ikke«, fordi jeg var så utrolig lei av sykehus og utredninger, en tekst om fremmedgjøring fra egen kropp.

~Juni~

I juni drodlet jeg litt om arbeidsmoral og nye tider,  men det er innlegget om den renslige erotiske novellen som virkelig har fått mange treff.  Tror ikke nødvendigvis at det var nettopp dette de som søkte på «erotisk novelle» ville lese, det er tydelig at folk ønsker seg erotisk lesestoff!

Dessuten var jeg så heldig å få spise på Nodee, en virkelig sterk anbefaling!!

~Juli~

I juli ventet vi på at døden skulle komme, jeg var en utslitt ball. Og jeg skulle ønske meg egne fly for barnefamilier.

~August~

Augustbloggingen var noe preget av feriemodus, og minner fra Hvar. Små hverdagsdrama, og ikke minst fikk jeg ut noen frustrasjoner om folk som ikke tåler at man ikke drikker.

~September~

I september fikk du et skjevt blikk på fortiden med «Den blå nattkjolen», glad jeg er ferdig med visse deler av livet gitt! Jeg feiret ett år som blogger, og det ble offentlig at vi hadde forlovet oss! Jeg var med i Den Gylne Q en stund, og fikk mange hyggelige kommentarer!

~Oktober~

Oktober var ikke akkurat en spenstig måned. Jeg var veldig, veldig syk og ble til slutt operert i magen. Da begynte det å gå bedre. Men generelt sett mistet jeg det meste av oktober.

~November~

I november begynte jeg å skrive om sosiale medier (noe jeg også avsluttet måneden med), og formen hadde steget betraktelig, noe som gjenspeiler seg i antall poster. Jeg la meg til på Bloggurat,  og var lei av joggebukse – gi meg noe glamorøst!!

Obama ble valgt, Virrvarr og Grevinnen sa JA TIL FITTE (uuuh, fortsatt ikke skrevet anmeldelse av boka deres…*skammer seg*), og jeg «avslørte» at jeg hadde vært med på research-tur med Mads Larsen.

Men det som virkelig tok av i november var debatten om NAV. Brukere og ansatte kastet seg med med erfaringer og synspunkter fra begge sider.  Men tallene fra brukerundersøkelsen til NAV var visst ikke så veldig interessante? (De burde egentlig være det, for de bekreftet en god del av de oppfatningene som ble lagt fram i den tidligere debatten.)

~Desember~

Det har jo vært mye juleprat i desember, må innrømme det. Beklager til dere som ikke er så opptatt av jul! Ellers var jo desember selvfølgelig preget av Tordenbloggen, som virkelig er det morsomste og mest rørende bloggarrangementet jeg har vært med på!

Jeg sa JA til egne fly for skravlekjerringer da jeg dro til Egypt ~ sikle over bildene fra Sheraton Soma Bay!

Ellers lurte jeg på hvorfor forskere ikke blogger, og fikk mange interessante svar.

Jeg håper at søknaden min om å bli tegnet av Virrvarr går inn!

Året avsluttes nå med en tekst om redsel for å miste dem man er glad i når man er syk, men alt i alt har det vært et godt bloggår!

Share.

About Author

1 kommentar

  1. Pingback: Bloggeåret 2014 – med årets topp fem kommentatorer❣ | ~SerendipityCat~

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.