Hva skjedde med å være i telefonkatalogen da!?

2

I kveld skal jeg lage ferdig julekortene tenker jeg, det ble ganske mange i år. Det har gått en lang, lang stund hvor mine sosiale utspill har begrenset seg til den aller nærmeste sfære. Det er så mange jeg ikke har møtt «live» de siste årene, og kontakten blir ikke akkurat bedre av slikt. Noen tror kanskje at jeg ikke vil ha kontakt med dem også, det er vanskelig å vite hvordan folk tenker, selv om de vet at det er sykdom involvert. («Jammen hun klarer jo å blogge, da klarer hun vel å komme en tur på besøk også…. » etc. etc. Joda, jeg har nok hørt noen slike kommentarer.)

Men uansett, jeg setter meg ned og vil skrive noen julekort. Sende folk en hilsen, ønske dem en flott høytid. Og støter raskt på et lite problem: Adresseboka er sørgelig utdatert. Folk flytter på seg, sammen og fra seg, de får barn og formerer seg og skifter navn og gudene vet hva.  Jaja, det er jo ikke noe problem, tenker jeg, og tar sørgelig feil.

For jeg lurer på om det er redselen for det truede personvernet som gjør at stadig flere og flere slutter å stå i telefonkatalogen? Det er i hvertfall umulig å finne en del av dem!

Ikke har de hjemmeadressen sin på Facebook heller, det er visst bare jeg som er så dum.

Eller kanskje alle andre er mer berømte og populære enn meg, slik at de virkelig har et sterkt behov for å ikke bli funnet.

Hallo? Er dere gått i hi!?

Ikke vet jeg, men noe julekort blir det ikke på dem!

j0436419

Share.

About Author

2 kommentarer

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.