Tusen, tusen takk!!

6

Jeg henger litt etter her jeg nå (forklaring kommer senere), men jeg ville bare sende en stor takk til alle som ga meg stemme og utrolig fine kommentarer i Tordenbloggens 13. pulje. Det varmer virkelig, og jeg har tatt godt vare på det kommentarfeltet. Jeg er veldig glad i dere alle sammen!!

At man skal kunne bli så glad av å være med på Tordenbloggen da gitt? Det er menneskene bak bloggene som gjør dette så bra!

😀

Ha en strålende dag, selv om det er mandag!!

Share.

About Author

6 kommentarer

  1. Ååå, jeg ble så glad jeg også da jeg så du gikk videre! Er liksom ikke alle rundene man føler at man får utrettet så mye! Men jeg virkelig VILLE at du skulle videre! Så det var vel fortjent! Og gratulerer så mye! siden du allerede har fått kransen så setter jeg igang å spretter champagnen! Hurra hurra hurra! :o)

    Bell4trixs last blog post..Vinter 2006 -På god vei, men fortsatt ingen svar.

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.