Rømt trønderdame trenger din støtte!

12

Stem på meg i dag da!!

Jeg må innrømme at jeg har venta på å bli trukket ut, for Tordenbloggen er grusomt spennende å følge med på! Så da lappen med mitt navn hoppa ut av bollen til Hjorthen i går ble jeg ganske glad.

🙂

Og dette blir spennende, for her skal jeg konkurrere mot noen virkelig sterke bloggere!

Jeg får forsøke å veie opp for den manglende skilpaddebloggingen med et lite bilde her, av vår lille rakker Kromblom som plutselig fant en nedfalt popcorn å kose seg med…

…anbefales ikke i skilpadde-dietten tror jeg, men det så jo litt komisk ut:

Iversen kan kanskje gi meg noen tips om dyreblogging???

(Og så lurer jeg selvfølgelig på om sånne mer eller mindre selvutnevnte Gucci-feminister får sånn fin Gucci-veske i posten? Eller har jeg blingsa på medlemsbetingelsene?)

Ha en strålende dag alle sammen!!

Share.

About Author

12 kommentarer

  1. Ulme: Alle digger Kromblom, han er helt konge 😀 Må få ut noen flere historier her en dag tror jeg. Tusen takk for stemmer!!

    Trips: Ååh, har du utvandret for lengre tid eller?! LITT misunnelig jeg nå altså, hehe. Men tusen tusen takk for stemmene! 😀

    Graylady: Om jeg er Gucci-feminist eller ikke kan kanskje diskuteres, jeg foretrekker bare «feminist» til hverdags. Mulig jeg hadde et håp om sponsing hvis man nevnte Gucci, men det ser dessverre ikke ut til å virke.. Kanskje du har større lykke med Ecco?!

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.