Ja til fitte!!!

8

Jeg får en sånn frigjørende og glad følelse når jeg leser intervjuet med Ida/Virrvarr og Maren/Grevinnen i forbindelse med lanseringen av «Jenter som kommer». Kunnskap og formidlingsevne om et tema som dessverre for mange er relativt pakket med tabuer, triller frem og hopper rundt til glede og nytte for oss alle.

Da du leste intervjuet i Dagbladet, så du også for deg en sjokkert journalist som ble litt flau av å snakke om dette på kafé!?

😀

Jeg føler at jeg har et godt og trygt forhold til min egen seksualitet, men likevel trengs det altså mer opplysning for at jeg virkelig skal ta innover meg hva det faktisk betyr at klitoris er 20 ganger større enn forventet!

Dessuten får jeg lyst til å si fitte hele tida av å lese så mye om denne boka, og da mener jeg det på en FIN måte!! (Hvis du som leser dette ikke har fått med deg hvorfor det er fint, kan du slenge innom Virrvar og lese denne posten og kommentarene.)

Bilde: Dagbladet

Share.

About Author

8 kommentarer

  1. Er også veldig spent på denne boken. Tror den trengs veldig! Tror også mange kvinner, inkludert meg selv kunne bli mer trygg på sitt underliv.. vel ikke det at jeg er redd, men at man fikk mer selvtillitt feks.. Man er jo grulig forskjellige men alle unike og utstyrt med mange spennende knapper 😛

  2. Hehe, ja befriende og fint er det! Jeg forsøkte meg på litt prat om boka ute blant folk i går, men må innrømme jeg syntes det var litt skummelt selv også. Ordbruken er ikke helt min, men jeg synes også det er mye bedre å bruke gode, gamle «fitte» enn alle disse teite omskrivingene. For eksempel: Jeg hater intenst når folk omtaler pupper som «grisunger» eller en eller annen referanse til bakevarer. Fysjom! Grøss!

    jeg gleder meg til boka, har selvsagt bestilt og synes det er så utrolig bra jobbet av Virrvarr og Grevinnen!

  3. Ja, det er litt skummelt å si det høyt!! 😀
    Men i mangel av bedre alternativ er det bare å øve seg tenker jeg da, og det er så mange dumme begreper der ute som bare er ekstremt nedvurderende.

    En ekskjæreste jeg hadde kom fra Halden, der hadde de et uttrykk for fitte som jeg tror var «gøtta». Det ga meg en assosiasjon til en bøtte full av gjørme eller noe… Ikke pent.

  4. Pingback: ~SerendipityCat~ » Blog Archive » ~Mitt bloggår 2008~

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.