Gratulerer med Obama!!

2

Jeg bare måtte sjekke nyhetene da jeg var oppe en liten tur rundt 4 i natt, så uberørt blir man jo ikke. Tross alt går vi spennende tider i møte og vi vet jo at verden blir påvirket av hvem som er president i USA.

Og enten man er lei valgsnakk eller ikke, enten det har blitt «selvsagt» eller ikke, enten forandringene blir store eller små, kommer langsomt eller raskt: Vi har tross alt vært vitne til noe historisk i natt, USA har fått sin første afroamerikanske president, og det er et stort skritt.

Fin tale holdt han egentlig også, jeg likte best det avsnittet der han framhevet at USA ikke er tuftet på hvor sterkt det er som bl.a. militærmakt, men på idealer og verdier om demokrati, håp etc. (Ja, jeg er lettrørt og nei, jeg er ikke godtroende.)

Vel, uansett, jeg havner på å si gratulerer med Obama! Og så lurer jeg fryktelig på hvordan det må føles for ham når han endelig får satt seg ned og skal få seg noen timers søvn…. «Jeg er den neste presidenten i USA», liksom. Får han sove da egentlig?! Regner med han er både glad, stolt, utmatta og mye mer. Hadde vært interessant å være i hans hjerne noen dager nå.

Share.

About Author

2 kommentarer

  1. for å være helt ærlig er jeg glad Bush-tiden er over.. jeg har ikke mye til overs for den mannen der :S
    Gratulerer Obama!!
    Tror ikke dte blir masse revlosjonærende nytt, men noe vil nok bedres 🙂

  2. Ja, tror det er mange som er lettet over å endelig være kvitt Bush nå!
    Endringer tar jo som regel litt tid, og jeg tror det er mye sant i at det kan bli en tålmodighetsprøve også fremover. Men det engasjementet som valget av Obama har skapt virker unikt, og bare det er nok til å håpe på bedre tider!

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.