Spennende finale!!

4

Jepp, da er det tid for finale i Den Gyldne Q, og dette blir spennende! Her har du de fleste av mine favorittbloggere listet opp på rekke og rad. Egentlig vil jeg bare si tusen takk for at dere finnes der ute, gjør dagen min mer spennende, får tankene mine til å strekke seg i alle mulige retninger, får følelsene til å bruse, blikket til å hvile litt lengre på vakre motiver..

Jeg gleder meg til en spennende finale i morgen kveld, og ønsker alle «medbloggere» riktig lykke til!!

🙂

Share.

About Author

4 kommentarer

  1. Lykke til, SerendipityCat! (merkelig hvor vanskelig jeg syns nicket ditt er å stave.. hver eneste gang!)

    Håper jeg ikke kommer helt nederst, jeg. Men egentlig føler jeg meg rimelig beæret sammen med dere andre. Jeg har, som deg, mange favoritter blant finalistene. 🙂

    Klem klem

  2. Hehe, jeg har hørt flere si det om nicket! Kanskje ikke det lureste å velge hvis man vil at folk skal huske rett 😉

    Nei, jeg tror neppe at du havner nederst altså!! Og så føler jeg meg utrolig beæret selv, og det er veldig morsomt å havne på en sånn liste. Det må man jo bare innrømme!

  3. Cat: dette her kalles omvendt psykologi! You sneaky girl, you! Men ja, stemmer skal avleveres – jeg må bare ha ca. 5 minutter med egentid foran min egen PC så jeg får sett gjennom listen skikkelig. Jobb er noe herk! 😀

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.